MINÄ

Olen Petra, 21-vuotias elämää täynnä oleva nuori neitokainen Turusta. Blogin perustin muutama vuosi sitten innostuttua uudelleen blogin kirjoituksesta.Olen ammatiltani merkonomi, joka suunnittelee suurta tulevaisuutta ja haaveilee Pariisin nähtävyyksistä, New Yorkin kaupunkielämästä ja hiekkarannoista aurinkoineen. Unelmista pidän lujasti kiinni ja niiden eteen teen kovasti töitä, enkä koskaan luovuta liian aikaisin. Olen Suomea nähnyt ja kokenut henkilö, joka on asunut jo elämänsa aikana 5 eri paikkakunnassa, joista viimeisin on Turku. Asetuin asumaan Turkuun marraskuussa 2014.

Olen luonteeltani erittäin kiltti ja ystävällinen. Ja kun minuun pääsee tutustumaan oikein kunnolla olen aina äänessä ja minulta löytyy aina asiaa! Haluan blogini myötä saada muita inspiroitumaan asiasta kuin asiasta. Harrastan tämän bloggaamisen lisäksi satunnaista kuvaamista ja haaveilenkin jo uudesta kamerasta, jolla pääsisi luontokuvaamaan oikein kunnolla!

Tekstissä voi olla kirjoitusvirheitä, johtuen lukihäiriöstäni. En välttämättä huomaa itse kaikkia ennen tekstin julkaisua, mutta pyrin korjaamaan kirjoitusvirheeni, kun ne huomaan. Kiitos, että ymmärrät.

Toivottavasti viihdyt ja tervetuloa mukaan!


KÄYTÖSSÄNI OLEVA KAMERA: Canon EOS M
KUVANMUOKKAUS OHJELMANA TOIMII: Gimp 2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti