18.9.2017

VUOKATIN RINTEILTÄ

Loppuloman pieniä seikkailuja viime viikolta. Lähdimme Turusta kohti Vuokattia, jossa pitkän matkustamisen ja hyvien unien jälkeisenä yönä päätimme lähteä pilvisenä ja tuulisena päivänä kiipeämään Vuokatin rinteille merkattua kävelyreittiä pitkin.

IMG_4094 IMG_4144

Kävely retkemme lähti rinteiden alta ja kiipesimme laskettelurinteiden vierestä ylöspäin, se oli vielä ihan helppoa. Vaikein oli vasta edessä, kun kävelylenkkimme kohdistuikin pikkuhiljaa metsän puolelle, jossa saimme melkeinpä kiivetä suurien kivien ja jyrkän mäen takia. Tämän uurastuksen lopputuloksena meitä odotti sumuiset mutta siltikin upeat maisemat ja kyllä vain nuo maisemat ovat vielä paremmat kesällä tai talvella oikein aurinkoisena päivänä. 

IMG_4197 IMG_4173 IMG_4034

Vaikka maisemat olivatkin hyvät matkan täytyi myös jatkua, emmekä kyllä osanneet odottaa tulevaa. Sää oli sateinen ja kostea, joten niin oli myös meidän kävelyreittimmekin saanut "vähän" kosteutta. Yhdessä vaiheessa matkaa emme enää tienneet oliko joku hölmö päättäny merkata reitin puroa pitkin vai oliko se puro vain ilmestynyt sateiden jälkeen sattumalta kävely reitille. Jälkimmäinen kuitenkin oli se oikea vaihtoehto, joten tottakai meidän kenkämme alkoivat kokea kosteusvaurioita ja saimme pomppia kuin pienet gasellit koko matkan aikana. Lopputuloksena oli hyvä jalka treeni ja märät sukat.

Matkan lopuksi kuiva asvaltti oli ystävämme ja kotona odotti lämpimät kuivat sukat ja kuppi teetä.

2 kommenttia:

  1. Tosi kivan kuuloinen syysretki, jos tota sukkien kastumista ei lasketa! Nätit kuvat!

    http://mahdollisestiehka.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Upeita kuvia! Mä oon koko illan lueskellut blogeja ja onnistunut eksymään kaikenlaisiin metsäretkipostauksiin! Pakko itsekin päästä pikapuoliin vihreyden keskelle rauhoittumaan.

    VastaaPoista