8.9.2017

IHONHOITO TUOTTEET JOITA KÄYTÄN

Miten ja millä minä hoidan oikein ihoani, sen kerron tässä postauksessa! Ennen kuin aloittetaan haluan muistuttaa, että jokainen meistä on yksilö, jokaisella on omanlaisesa iho. Kaikki tuotteet ei sovi kaikille ja jokainen hoitaa ihoaan omalla parhaalla tavallaan eikä minun ihonhoitoni ole läheskään ammattilaisen näkökulmasta tai muuta vastaavaa.

IMG_3422

Ihoni on tällähetkellä todella hyvä kuntoinen ja on ollut sitä jo pitkään. Huonot ruokatottumukset tai tulevat kuukautiset saattavat välillä nostaa minulle muutaman näppylän sinne sun tänne, mutta muuten ihoni pysyy lähes koko ajan hyvässä kunnossa. Miten kasvoni ovat sitten niin hyvässä kunnossa?

En oikeastaan edes tiedä sitä itsekkään varmaksi, mutta suurin syy varmasti on e-pillereiden syönnissä. Syön tällähetkellä Yasminelle nimisiä e-pillereitä, jotka ovat selvästikkin parantaneet ihon laatua sillä vuosi sitten kun en vielä kyseisiä pillereitä syöny oli ihoni vähän huonommassa kunnossa, mutta ei paljoa. Tässä varmasti on yksi syy miksi ihoni on hyvässä kunnossa.

Kasvonhoitorutiineja minulta ei löydy, mutta pesen kasvoni ainakin sen kerran päivässä lämpimällä vedellä ja yleensä aina aamulla kun herään. Tuotteita kasvoilleni on todella vähän ja pyrin pitämään sen minimissä, jotta kaapit eivät olisi täynnä erillaisia purnukoita ja tuubeja. 

IMG_3438

Luottotuotteeksi on noussun Lumenen uusi Nordic girl!-sarja, joka on siis 100% vegaaninen ja 95% luonnollinen tuote. Ostin näiden tuotteiden tullessa kauppoihin itselleni puhdistus geelin ja kasvoveden, jotka ovat omassa käytössäni olleet hyviä ja olen niihin erittäin tyytyväinen. En käytä tuotteita säännöllisesti päivittäin vaan vähän epäsäännöllisesti. Puhdistusgeeliä joka suihkun aikana ja kasvovettä silloin tällöin enemmän silloin kun olen lähdössä jonnekkin ja aijon päivän aikana meikata. Se mitä itse olen tämän vuoden aikana ihon käsittelyssä muuttanut on se, että olen niin kasvonhoito tuotteet kuin myös meikki tuotteet vaihtanut kotimaisiin tuotteisiin, jotka ovat suunniteltu pohjoismaiseen ihotyyppiin.

IMG_3440

Käytän monesti myös jonkinlaista kasvonaamiota silloin tällöin, mutta näin arvioltaan ehkä kerran viikossa tai joka toinen viikko. Yksi suosikki kasvonaamioni on Organic shopin mutanaamio, joka menee kans tälle luonnonkosmetiikan puolelle. Kyseinen tuote ja tuotemerkki on todella laadukasta, josta voisin maksaa enemmänkin mitä se maksaa. Kyseisen merkin tuotteet ovat siis luonnonkosmetiikaksi todella edullisia muihin verrattuna! Suosittelen kyseistä tuote sarjaa jos haluat vaihtaa tuotteet luonnollisiin, mutta et halua maksaa niistä niin paljoa.

IMG_3435

Kasvojen viimeistely tapahtuu tällä päivävoiteella, jonka ostin Citymarketin luonnonkosmetiikka hyllyltä. Tähän mennessä en ole törmännyt yhteenkään. kasvovoiteeseen joka ei tekisi ihostani kireän. Tämä ei vielä ole täydellinen, mutta kelpaa tällä hetkellä käyttöön. Ensin iho tuntuu kireältä mutta jonkin ajan päästä se kireys katoaa ja iho on hieman pehmeämmän tuntoinen. Kyseistä päivävoidetta käytän enemmänkin meikkaus päivinä vähän ennen meikkausta.

Tällaisilla tuotteilla minä hoidan ihoani ja pidän siitä jokseenkin hyvää huolta. Millaisia tuotteita sinä käytät tai onko kokemusta jostakin näistä tuotteista?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti