28.7.2017

PÄIVÄ NAANTALISSA

Vietimme poikaystävän kanssa yhteistä vapaa päivää aurinkoisessa Naantalissa pari viikonloppua takaperin ja halusin tulla jakamaan päivämme teidän kanssanne. Tämän 3 vuoden Turussa asumisen aikana en ollut kertaakaan vieraillut kyseisellä paikkakunnalla, joten oli jo aikakin käydä katsomassa miltä lähikuntamme Naantali näyttää kesällä. 

Naantalin vanhakaupunki oli minusta todella viihtyisä ja täynnä monia pieniä puoteja ja kahviloita, joissa olisi voinut vierailla. Ravintoloita ja kahviloita oli todella monta, johon olisi voinut mennä nauttimaan hyvästä ruoasta ja juomasta. Mutta eihän sitä kaikkia voi yhdellä kertaa käydä läpi, niin päädyimme valitsemaan kahvilan, josta saimma uskomattoman herkulliset vohveli annokset! 

Kaikille teille, jotka ette ole vielä Naantalissa käynyt niin voisin suositella käyntiä. Vanhaa kaupunkia pääsee jo vähän vilkaisemaan Muumimailmaan mennessä, mutta suosittelen kiertämään enemmänkin. Kaikkee nähtävää sinne jäi vielä, joten eiköhän me palata Naantaliin vielä joskus uudestaankin. 

IMG_3078 IMG_3090 IMG_3089

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti