4.4.2017

LÄMPIMÄT MOZZARELLA VOIKKARIT

Pitkästä aikaa jotain reseptiä jaossa. Niin kuin varmasti moni huomasi, että kasvisruoka viikko on jäänyt taka-alalle. En ala hirveetä selittelyä teille siitä pitämään, että miksi näin. Yksinkertaisuudessaan meillä vaan tuli niin kyllästynyt olo muutaman viikon jälkeen, ettei ole huvittanut kokeilla tällä hetkellä mitään uutta kasvisruokaa. Siitä huolimatta, reseptejä on tulossa pilvinpimein ja kasvisruokaa kokeillaan sitten kun siltä tuntuu.

Pideimmittä puheitta, mennään asiaan. Viimeisimmässä K-ruoka lehdestä blongasin erittäin hyvän näköiset leivät, jotka vaikutti helpolta valmistaa, joten päädyin ekaa kertaa heti lehden luettua ostamaan jonkun siellä olevista reseptin ainekset. Meillä tykättään välillä nauttia näistä lämpimistä voileivistä, jotka täytetään vaan kinkulla, tomaatilla ja ananaksella juuston keran uunissa paistettuna. Nämä oli uusi piristys niihin iänikuisiin samoihin leipiin mitä tulee tehtyä silloin kun tarvikkeiden parasta ennen päivä on jo mennyt tai lähestymässä. Näistä leivistä tuli niin minun kuin myös miehenkin makuun ja pääsi kummankin suosioon! Pääsette nyt lukemaan reseptin tuosta alta ta sitten klikkaatte itsenne K-ruoka sivulle, josta löytyy ihan alkuperäinen resepti! Reseptiä on muutettu tottakai omien jääkappi antimie, kaupan valikoiman ja maun mukaan, niin kuin aina minun resepteissä on tapana.

IMG_1491 IMG_1496

Tarvitset:                                                           

6 viipaletta Vaasan Taika ruis paahtoleipää
1 purkki     Punaista pestoa
2 pkt         Mozzarella juustoa
1 rasia       Miniluumutomaatteja

Tuoretta rucola

1. Asettele leivät pellille leivinpaperin päälle. Leikkaa miniluumutomaatit ja mozzarella viipaleiksi.
2. Levitä leipien päälle punaista pestoa, mozzarellaan ja miniluumutomaatteja.
3. Paista uunin grillivastuksen alla n. 5 minuuttia ja tarjoile tuoreen rucolan kanssa

Nam, sitten vaan nauttimaan!

5 kommenttia:

 1. Sit vaan tekemään lämppäreitä! ;)

  VastaaPoista
 2. Oi nam, näyttääpä herkullisilta :) näitä täytyy kokeilla!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä kokeilemaan!👌😊

   Poista
 3. Täytyypä kokeilla näitä joskus! Syön itse kasvispainotteisesti, joten nämä ovat sopivat itsellekin! :D Ja voiko mozzarellasta olla tykkääättä?

  sannixo.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan, nämähän ovat myös täydellisiä kasvisruokapainotteiseen ruokavalioon! 😄 Ja mozzarellasta ei voi olla tykkäämättä!

   Poista