31.3.2017

KUN MIES SAA VALITA PUSSILAKANAT

IMG_1523 IMG_1526

Värit ja erilaiset kuosit sisustuksessa? Ei ihan mun juttu. Sen huomaa meidän muusta sisustuksesta, kun kaikki on yksinkertaista ja värit ovat hyvin vaaleita. Toisin kävi sitten pienellä Ikean reissulla. 

Vietimme tuossa viikko takaperin rentoa viikonloppua vanhempieni luona Kainuun kupeessa ja pääsimme matkustamaan sinne autolla, joka saatiin lainaan tämän miehekkäämmän osapuolen isältä. Koska matka kävi omaan tahtiin auton kanssa ja meidän asuntoon olisi tarvetta paksummille verhoille suuntasimme matkan varrella Kuopion Ikeaan. Jokainen varmaan tietää sen, että kun sinne Ikeaan lähtee, niin mukaan tarttuu muutakin, kuin se mitä tuli sieltä hakemaan. Varsinkin silloin kun samana päivänä on palkkapäivä. Päädyimme katselemaan uusia pussilakanoita, sillä pienen inventaarion jälkeen kaapista joutui roskiin muutamia kappaleita.

Itse tietenkin katsoin ensimmäisenä perus valkoisia, joissa oli harmaalla värillä kukkakuosia ja muita yksinkertaisia pussilakanoita ympäriltäni. Sitten kuulen innokkaan lausahduksen "Katso näitä kisu lakanoita, nää on hauskat! Otetaan nää!". Ei sille ilmeelle ja eleelle voinu muuta kun antaa helliksi ja sanoa, että otetaan vaan. Saahan sitä mieskin päättää välillä millasissa pussilakanoissa nukumme yöt.

IMG_1518 IMG_1510

Meidän yhteiselon aikana minulla on ollut enemmän päätösvaltaa sisustuksen puolella, mutta en ole määräilevä tai liian itsekäs sen suhteen. Haluan aina kysyä mielipidettä ja kuunnella toista, sillä tämähän on meidän yhteinen koti, jossa kummankin täytyy tuntea itsensä kotoisaksi. Joten annoin joustoa pussilakanoitten suhteen ja laitoimme koriin värikkäät ja hassun kuosiset pussilakanat kohti kotia! 

Nyt näiden muutamien päivien jälkee pussilakanat alkaa olemaan minunkin makuun. Piristävät makuuhuonetta kummasti, kun onhan se kuitenkin aika tummahko seinien tapettien takia. Lisäksi tämä meidän uusi veijari on myös oikein tykästynyt pussilakanoista ja sinne on mukava kaivautua aamuisin lämpimään! 

Mitäs mieltä siellä ruutujen toisella puolella ollaan?

2 kommenttia:

 1. Anonyymi22.12

  Ihana ovat mun mielestä. Piristävät ja hauskat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän ne vaan piristää kummasti! :)

   Poista