9.3.2017

IHANTEEN KOHTEENA IHAN TAVALLISET NAISET

IMG_1422
Naisihanteista puhutaan paljon ja niitä voi olla monella eri tavalla, ihannoidaan jonkun kauneutta ja jonkun upeaa vartaloa. Itseltäkin löytyy kauneusihanteita, mutta tuon nyt esille ulkonäöstä poikkeavan naisihanteeni. 

Sieltä ala-aste ikäisestä tytöstä asti olen ihaillut yleensä minua vanhempia tyttöjä ja naisia ja ajatellut kuinka haluaisin jo olla heidän ikäisensä. Ala-asteella ihailin yläasteen tyttöjä ja yläasteella jo toivoin pääseväni lukioon tai ammattikouluun mahdollisimman pian. Olenhan ollut pienestä pitäen oman ikäisiä henkisesti vanhempi ja ollut hieman sellainen vanhoilinen lapsi, joka huolehtii muista. Siitä varmasti löytyy syy siihen miksi ihailen aina niitä minua hieman vanhempia naisia.

Mitä vanhemmaksi tässä on kasvanut sen vanhempia ovat myös naisihanteeni. Tällä hetkellä ihannoin niitä naisia, jotka ovat menestyneet uralla, ovat perustaneet perheen ja ovat sellaisia arjensankareita. Ihailen kaikkia yrittäjiä ja niitä jotka on saavuttaneet upean uran itselleen ja nauttivat työstään täysin sydämmin. Ihailen jokaista ihan perus kotiäitiä ja niitä jotka ovat perustaneet perheen. Haaveilen tätä samaa omasta tulevaisuudesta, perheen ja menestyksen uralla. Vahvat ja persoonalliset naiset antavat minulle voimaa ja inspiraatiota, joten joka kerta on aina ihana törmätä erilaisiin yrittäjin ja ura naisiin, kuin myös nähdä kaupoissa ja sosiaalisessa mediassa lapsiperheitä. Saan intoa edistää omaa uraani ja suunnata oman yrityksen suuntaan, haaveilemaan ja myös suunnittelemaan tulevaisuudelle omaa perhettä mieheni kanssa. Jokainen meistä naisista on omalla ihanalla tavallaan persoonallinen ja anttaa inspiraatiota niin pukeutumiseen, sisustamiseen, uraan ja elämään ihan kokonaisuutena.

Millaisia teidän naisihanteet ovat?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti