24.2.2017

NE NIIN SANOTUT AAMURUTIINIT

Minulla ei niinkään ole mitään isoja aamurutiineja, mutta tietyt asiat teen joka ikinen aamu. Aamut ei ole minulle koskaan olleet mitään säännöllisiä ja herään sillon kun herään. Varsinkin nyt kun oma työ painottuu enemmän päivään ja iltaan niin ei siinä mitenkään saa sitä ruriinia aikaiseksi tai oikeastaan en halua. Iltavuoron jälkeen haluaa nukkua pitkään ja päivällä kun menee töihin niin ei siinä kerkeä miettimään mitä tekee ja missä järjestyksessä. Kaiken lisäksi kaikki aikatauluttaminen ja rutiinissa eläminen on jotenkin uuvuttavaa minusta. Olen vähän vapaampi sielu, joka aikatauluttaa vaan työt ja omat hommat tehään sillonkun huvittaa. Sen varmaan huomaa blogin postaus tahdistakin, joskus tulee tiheempään tahtiin ja joskus hitaampaan tahtiin.

IMG_1285 IMG_1278

Minun aamuni lähtee joka ikinen päivä sillä, että selaan kaikki somet läpi ja vastaan mahdollisesti mieheni aamun toivotuksille kun toinen on jo aikaa sitten mennyt töihin tai juuri aloittamassa päivää työpaikallaan. Herään aamuisin ihan mihinkä vaan aikaan, joskus aikaisin ja joskus myöhemmin. Eilen heräsin 10 aikaan, joten uni oli selvästikkin maistunut. Herätessä ei tarvitse kun käännän kylkeä ja alkaa ottamaan sitä puhelinta kuulen kuinka viereisestä rahista kuuluu pieni maukas ja nopeasti uusi asukkaamme kipittelee sänkyyn kehräämään ja herättelemään. Parhaani mukaan yritän saada selattua sitä puhelinta, mutta haastetta tuo se kun toinen kyhnää puhelinta ja kättä niin kuin ei olisi saanut aikoihin rapsutuksia.

Hetken rapsutelessä pikkuista ja selattua tarpeeksi puhelinta nousen sängystä ylös ja menen keittiöön kissan saatteleman. Jaloissa pyöritään ja kyhnätään samaan aikaan kun yritän pienelle kaverille saada ruokaa.

IMG_1289 IMG_1301 IMG_1304

Samalla kerralla kun on päästy sängystä ylös voi hyvin mennä suihkuun ja aamu pisulle. Ja koska meidän keittiö oli eilen kuin pomminjäljiltä on se siivottava ennen kun voi aamupalaa alkaa itse nauttimaan. Siivoukset venyy ja lopulta huomaan, että imuroin jo urakalla koko huushollia ja taustalla hurisee pyykinpesukone kuin myös tiskikonekin. Mukavempihan se on syödä aamupala puhtaassa kodissa! Siitä sitten päivä jatkuu niinkuin se jatkuu. Eilen vietin vapaa päivää, joten ei ollut mikään kiire minnekkään ja sain koko aamun ja päivän kulkea vaan pehmoinen kylpytakki niskassa.  Tällaisia oikeastaan suurin osa aamusta on, joskus ei tarvitse siivota ollenkaan ja joskus suihkun jälkeen meikaan ja katson Netflixiä. Jokainen aamu on aina erilainen ja se on parasta!

IMG_1314 IMG_1317

Millaisia aamu rutiineja teillä on?

1 kommentti:

  1. Ihan älyttömän kaunis blogi sinulla, liityin lukemaan!

    liinaus.blogspot.com

    VastaaPoista