1.2.2017

LINKKAA BLOGISI

linkkaablogisi
Nyt kaipaisin kyllä uutta luettavaa minun lukulistalleni! Laittakaas siis bloginne linkkiä kuvauksen keran tuonne alas kommentteihin. Aikaa linkkaamiseen on 1.2-5.2, jonka jälkeen käyn aivan kaikki blogit läpi ja teen varmasti pienen postauksen siitä mitkä blogit jäi mun mieleen parhaiten! Odotan jo innolla, että pääsen vilkaisemaan teidän blogeja. Joten linkit nyt vaan kehiin!

ps. Laittakaa myös tietoa siitä saako teidän bloginne banneri tai kuvia käyttää mahdollisesti sitten tässä esittely postauksessa!

18 kommenttia:

 1. sannialina.blogspot.fi

  20-vuotias naisen alku kirjoittelee lifestyle-tyyppistä blogia. Aiheet vaihtelevat muodista ja kauneudesta ajankohtaisiin asioihin. Banneria ja kuvia saa käyttää mahdolliseen esittelyyn! :-)

  VastaaPoista
 2. http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  Yläasteikäisen tytön lifestyleblogi, jossa aiheita monipuolisesti laidasta laitaan reseptipostauksista syvällisempiin pohdintoihin. Postauksia täydentävät isot ja hyvälaatuiset kuvat ja postaustahti on suht. aktiivista ja säännöllistä! :-)

  + Banneria ja kuvia saa käyttää mahdollisessa esittelyssä.

  VastaaPoista
 3. http://jennieveliinaa.blogspot.fi/

  15-vuotiaan tytön valokuvaus- ja lifestyleblogi. Monipuolista lifestyleä: netflix-vinkkejä, tyylimokia, suosikkeja yms.. Postauksia 1-3 viikossa! :)

  Saa käyttää banneria ja kuvia :)

  VastaaPoista
 4. Kettukarkkeja, ihania postikortteja, omaa tyyliä, opiskelijaelämää, suklaata, hieman lievää Aspergeria ja yksi hobitin mukaan nimetty nuori nainen. Niistä on tämä blogi tehty.

  Ja täältähän tämä löytyy: http://esmeraldaella.blogspot.fi/

  Banneria ja kuvia saa käyttää postauksessa ilman muuta! :)

  VastaaPoista
 5. Kakskymppinen, aidosti omana itsenään kirjoittava tyttö Kouvolasta :-) Kirjotan lifestyleblogia, ja postauksia tulee mukavaan tahtiin, ja niitä löytyy laidasta laitaan!

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. http://www.jereviinikainen.fi
  20-vuotiaan nuorukaisen valokuvaukseen ja miesten muotiin painottuva lifestyle blogi :)

  kuvien käyttö ok

  VastaaPoista
 7. 19-vuotias, kohta 8-kuukautta ikäisen pojan äiti, joka kirjoittaa lifestyleblogia aina silloin kun siihen aikaa riittää!

  http://jenniirene.blogspot.fi/

  Kuvien käyttö on okei :)

  VastaaPoista
 8. http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  20-vuotiaan tytön lifestyleblogi. Blogissa näkyy kiinnostukseni kuvailuun, vaatteisiin ja kauneudenhoitoon. Tämän lisäksi kirjoittelen arkisia höpinöitä ja välillä syvällisempääkin pohdintaa. :)

  Kuvia ja banneria saa käyttää! :)

  VastaaPoista
 9. viikarivartti.blogspot.fi

  Otteita erään parikymppisen turkulaisen värikkäästä ja seikkailuntäyteisestä elämästä. Tyypillisesti noin vartissa naputeltuja. Juttuja kodin kasveista, luonnosta ja retkeilystä, hyvästä ruuasta ja sen semmoisesta. Lifestyle-höttöpullaa ja iloisia yläpilviä.

  Kuvia sopii kyllä käyttää, jos valitset blogini esittelyyn. :)

  VastaaPoista
 10. https://ramona-angelica.blogspot.fi/?m=1

  18-vuotias nuoren naisen elämään sijoittuva lifestyle blogin alku :)

  Kuvien ja bannerin käyttö ok :)

  VastaaPoista
 11. heei , sulla on tosi kiva blogi! Tervetuloa myös mun blogiin: www.tanyaewwel.com ;)

  VastaaPoista
 12. http://anskisss.blogspot.fi/

  Parikymppisen nuoren naisen lifestyle-blogi olisi kyseessä. Koitan pitää blogini mahdollisimman elämämänmakuisena ja rentona paikkana, sillä kyllähän ne hyvät ja huonot ajat kuuluvat elämään. Aiheet vaihtelevat todella paljon, ja postaukset liittyvät yleensä niihin juttuihin, jotka mua sillä hetkellä kiinnostavat ja inspiroivat. Kuvia ja banneria saa käyttää vapaasti :)

  VastaaPoista
 13. http://sonjatuuliak.blogspot.com/

  21-vuotiaan opiskelijan lifestyle-blogi, joka sisältää elämän pieniä iloja, valokuvaamista, shoppailua, sisustamista, pohdintoja, terveellisiä reseptejä, hyvinvointia ja asukuvia. :)

  VastaaPoista
 14. 17-vuotias tyttö kirjoittelee oman elämänsä menosta aika lailla lifestylepainotteisesti :)
  Kuvia ja banneria saa toki käyttää.

  http://venla-cecilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 15. aveclotta.blogspot.fi

  Kakskymppisen sairaanhoitaja opiskelijan hyvinvointi-treeni-lifestyle-blogi! :)

  VastaaPoista
 16. Ainiin ja vielä edelliseen, että kuvia ja banneria saa mahdollisesti käyttää :)

  VastaaPoista
 17. http://freakingmockingbird.com

  Olen 23-vuotias helsinkiläistynyt Nilla, mutta ollut nyt puolisen vuotta reissaamassa Aasiaa. Siirsin vasta muutama päivä sitten blogin pois bloggerista, joten vanhat postaukset on nähtävissä täällä: http://freakingmockingbird.blogspot.fi

  Blogi keskittyy aikalailla kuviin, elämästä kerrontaan ja luonnollisesti viime kuukausina ulkomailla oloon. :-) Kuvia ja "banneria" saa kyllä käyttää!

  VastaaPoista
 18. Kierrätyselämäntapaan keskittyvä blogi, mukana hävikkiruokaohjeita ja vinkkejä miten muokata vanhasta vaatteesta uusi. Helsinkiläinen refashionista, tervetuloa matalaan linnaani :)

  https://villananna.blogspot.fi/

  VastaaPoista