22.1.2017

KUULUMISIA

IMG_1032 IMG_0974

Moikka! Pitkästä aikaa rapustan teille ihan vaan pientä höpöttely postausta omista kuulumisista. Kokonainen viikko on mennyt jonkinlaisessa kooma tilassa, joka on mennyt yhtä ja samaa nuku-käy töissä-syö rutiinia. Työpäivien jälkeen on vaan tullu avattua läppärin katta niinkin pitkälle, että on saanut loppu illaksi netflixin auki.

Tämän viikon ainut vapaapäivän vietin lomailevan miehen kanssa ja kävivimme pyörähtämässä Raisiossa olevassa Myllyn ostoskeskuksessa. Päädyimme syömään Rossoon maukkaita pizzoja ja kiersimme ostoskeskuksen ympäri ja päädyimme myös samalla reissulla Ikeaan pyörähtämään. Meillä oli ihan huikea päivä ja onneksi oli jo nyt loppu viikosta saanut kasata voimia tätä vapaapäivää varten. Työt tosiaan ovat nyt vieneet aikalailla mehuni. Eikä sekään auttanut, että koko alkuviikon taivas on vaan ollut harmaana ja säät ovat olleet synkkiä. Lisäksi valosaan aikaa ei juurikaan ole päivissä ollut, kun työpäivät ovat enimmäkseen alkanut sillon kun aurinko on saanut itsensä taivaalle ja kotiin pääsee sitten kun on taas pimeetä.

IMG_0986 IMG_1011

Blogi on ihan suosiolla jäänyt nyt hieman taka-alalle, kun ei vaan ole jaksanut ottaa läppäriä syliin ja rustailla tai kaivaa kameraa esille ja alkaa kuvailemaan muuten vaan. Silloin kun ei huvita tai jaksa, niin ei sillon tehdä mitään mitä ei ole pakko tehdä. Joskus tarvitsee lepoa ja aikaa, nyt viimeisen viikon ajan olen kerännyt voimia ja keksinyt uusia postaus ideoita.

Mitä muuta minun kuulumiseen kuuuluu on kaiken väsymyksen ja töitten lisäksi se, että meidän pieneen kahden hengen perheeseen etsitään kolmatta jäsentä. Olen pitkään halunnut itselleni kissaa ja syksystä asti puhuimme jo siitä, että voitaisiin jossain vaiheessa soittaa vuokranantajalle ja kysyä mahdollista joustoa lemmikkien suhteen. Sieltä tuli myönteistä vastausta tähän suuntaan ja nyt olen kuumeisesti katsellut eläinyhdistysten sivuja, joissa kissoille etsitään kotia. Toivottavasti saataisiin pian uusi asukas asumaan tänne meidän kanssa!

Tällaisia kuulumisia tänne puolelle ruutua kuuluu, miten siellä on mennyt?

2 kommenttia:

  1. Tosi mukava, vähän rennompi postaus. Tarvitsen itsekin välillä taukoa bloggaamisesta, jotta ehtii myös kunnolla miettiä ideoita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pieni tauko tekee ihan hyvää, nyt on vaikka kuinka monta hyvää blogi postaus ideaa mielessä! :)

      Poista