1.1.2017

KOHOKOHDAT VUODELTA 2016

Yksi vuosi on taas lisää takana päin ja loppu fiilikset kuluneesta vuodesta ei voi kun vaan olla positiiviset. Olen viime vuoden aikana saanut niin paljon hyvää elämääni, että ei voi muutakun vain kiittää! Löysin ihanan miehen rinnalleni, sain vakituisen työpaikan, uusi asunto ja innostuin kaiken lisäksi taas tästä blogin pitämisestä ja kirjoittelusta teille. Enpä olisi osannut vuoden alussa odottaa tällaista vuotta itselleni ja odotan jo tulevaa vuotta innolla, sillä eiköhän se yhtälailla tule olemaan ihan huipussa ellei jopa parempi! Minun vuoteni kohokohdat ovat olleet suurimpia muistoja mitä olen vuoden aikana saanut kerättyä itselleni pääni kovalevyni muistiin. Ja nyt voi hyvillä mielin jättää taakse vuoden 2016. Nautitaan tulevasta vuodesta täysin sydämmin!

IMG_9318 IMG_8858 IMG_7835

Uusi parisuhde ja yhteenmuutto. Tapasin poikaystäväni viime keväänä ja jonkin aikaa siinä tapaillessa hän vei minulta kokonaan sydämmen. Samoihin aikoihin aloitin uudessa työpiakassa ja muistan niin elävästi miten hän oli äitini viikon mittaisella vierailu ajalla tullut joka ikinen päivä kävellen minua vastaan keskustassa olevaan myymälään vain sen takia, että saisi viettää minun kanssani aikaa edes pienen hetken. Jokaisena iltana, kun näin hänet joka kerta kaupan edessä rakastuin enemmän ja enemmän. Lisäksi meille kummallekin tuli suuri muutos eteen kun päätimme yhdistää tavarat ja muuttaa saman katon alle. Tätä päätöstä en kadu sillä, joka päivä rakastan tuota miestä yhä enemmän ja enemmän.

Työpaikka. Tein alkuvuodesta Staffpointilla keikkahommia ruokakauppoihin ja sitä kautta pääsin erään ruokakaupan kesätyöpaikan työhaastatteluun. Minut valittiin sinne töihin ja sain syksyllä myös kyseisestä paikasta vakkari sopimuksen, joka olikin onnenpotku! Työpaikkat ja varsinkin vakituiset työpaikat kun vaan sattuvat olemaan nykyään niin harvasessa.

uk IMG_9842

Blogin uudelleen aloittaminen. Keväällä alkoi tuntua siltä, että minulta puuttuu jotain ja tajusin sen, että kaipaan todella paljon blogin kirjoittamista. Melkein vuosi ilman blogia oli ihan hyvä tauko, kun intokin siinä oli hiipumassa. Tämän vuoden aikana olen löytänyt sen innon uudelleen ja olen saanut tästä hommasta taas aivan loistavan harrastuksen itselleni.

Reissut Helsinkiin. Poikaystäväni kanssa ollaan reissattu vuoden aikana pari kertaa Helsinkiin, joissa olen päässyt monien monien monien vuosien jälkeen käymään Korkeasaaressa ja Linnanmäellä. Korkeasaaren reissu oli ihan paras ja toivoisinkin, että pääsisimme käymään ensi vuoden aikana Ähtärin tai Ranuan eläinpuistossa seuraavalla kerralla. Ja tottakai korkeasaaressa pitää käydä ensi vuonna syksyllä, kun on kissojen yö! Linnanmäellä käynti oli myös todella mukavaa ja valokarnevaali oli uskomattoman hieno! Mutta jos siellä tulee ensivuonna käytyä, niin sillon sen pitää tapahtua lämpimänä päivänä ja ilman, että linnanmäki on tungettu ihan täyteen ihmisiä.


Mitkä ovat teidän kohokohdat tältä kuluneelta vuodelta?

2 kommenttia: