12.1.2017

KASVOJEN PUHDISTUSTA

Kylppärin kaapissa oli vähän vajausta kasvojen hoitotuotteista ja lähdin netin ihmeelliseen maailmaan etsimään yritystä josta saisi eläintestaamattomia kasvovoiteita ja muita kasvojen hoitotuotteita. Löysin kuitenkin tälle GreenDeal nettisivulle isosiskoni kautta, joka facebookissa kertoi tilanneensa kyseiseltä nettisivuilta egolokisia tuotteita kotiinsa. Vierailin sivulla ja ostin sieltä nämä Neobio merkkiset kasvojen hoitotuotteet. Kyseinen nettisivu oli äärettömän halpa muute, mutta hintaa tuli tilauksiin lisää vähän liikaa toimituskuluista. Siitä huolimatta tästä verkkokaupasta on tullut nyt tilattua jo pariin kertaan ja juuri aloitin uuden ostoslistan täyttöä kodinhoidon puolelta, sillä sieltä saa myös tilattua siivousaineita ja vaikka tiskiainetta! Tuotteet ovat luonnollista ja ympäristöystävällisiä ja eläintestaamattomia. Lisäksi löytyy myös täysin vegaanisia tuotteita, jotka eivät sisällä mitään eläinperäistä ja valikoimista olen bongannut herkälle iholle sopivia tuotteitakin.

Nämä ostetut tuotteet ovat olleet minulla jo jonkin aikaa käytössä, jotta voin kirjoittaa kattavamman esittelyn näistä tuotteista. Ensimmäiset käyttökerrat kun aina ovat vähän niin ja näin että kumpaan kallistuu, huonoon vai hyvään.

IMG_0320 IMG_0322

Neobio Misellivesi, jossa yhdistyy kasvojen puhdistus, meikinpoisto sekä kasvovesi. Kaikki yhdellä kertaa, mikä onkin aika kätevää. On ollut todella hyvä tähän mennessä. Puhdistaa hyvin meikit pois kasvoilta ja on raikkaan tuoksuinen. Vaikka pesenkin kasvot joka päivä vedellä jää ihoon kuitenkin meikin jämiä ja tällä on saanut ne sitten lopuksi kokonaan pois. Vaahtoutuu mukavasti kasvoilla, eikä tarvitse pestä pois ollenkaan. Itselle jättää vähän sellasen nihkeän tunteen kasvoihin, mutta kun laittaa tuota kosteusvoidetta vähän ajan päästä ei kasvot ole sen jälkeen niin nihkeät, kuin olivat käytön jälkeen.

Neobio 24h kosteusvoide. Tilasin saman merkkisen kosteusvoiteen sivuilta, mutta sain pian tilauksen jälkeen sähköpostia siitä, että kyseinen tuote on päässyt loppumaan ja kyseltiin tuotteen vaihtoa saman hintaiseen ja saman kaltaiseen tuotteeseen. Laitoin takaisin viestiä, että laittavat vain tämän tuotteen tulemaan ja olihan se hyvä päätös. Tämä kosteusvoide on ollu mun mieleen ja tulen varmasti tilaamaan uudelleen kyseistä tuotetta! En itse kylläkään koe, että kosteutta olisi kasvoilla 24 tuntia, mutta enpä usko markkinoilla olevankaan yhtäkään sellasta tuotetta joka pitäisi sen kosteuden täysin sen vuorokauden verran. Näin talvi aikaan kuivat kasvoni ovat kiittäneet kyseisen tuotteen käyttöä oikein kovasti!

Neobio kuorintavoide, oli ensimmäinen jota näistä testasin ja sainkin yllättyä. Tuote oli hajultaan täysin erillainen kun muut kuorintavoiteet ja hihkaisin siitä tuolle miekkoselle, joka muistutti tuotteen olevan luonnollinen, eikä sisällä kaikkea kemikaalisia hajusteita. Kuorintavoide sisälsi ihan pienenpieniä hileitä, jotka kuorivat hellävaraisesti ihoa. Tämä on ehdottomasti näistä kolmesta se mun suosikki. Iho on niin raikkaan oloinen kuorinnan jälkeen, että tekisi mieli vaikka joka päivä käyttää tuota! Hajuun vaan piti ensin hieman totutella, sillä olihan se vähän erityisen hajuonen.

Tällaisilla tuotteilla minun kasvojen puhdistus tapahtuu, millaisia tuotteita te käytätte?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti