3.12.2016

PIKARUOKARAVINTOLA AMERIKKALAISEEN TYYLIIN - HELLO! AMERICAN DINER

Ei ole kauaan kun Turkuun avattiin uusi pikaruokaravintola hesen ja mäkkärin tyyliin, mutta vain monta astetta parempana. Kyseessä on Hello! American Diner, joka sijaisee yhdellä Turun parhaimmalla paikalla, keskellä keskustaa, missä ihmisiä kulkee päivittäin ohi. Tätä paikaa siis ei voi olla huomaamatta. Kaiken lisäksi yritys herätti jo ennen avaamista paljon huomiota, kun koko liiketilan ikkuna ja ovi oli peitetty isolla amerikan lipulla. Lippua oltiinkin käyty jossain vaiheessa varmasti perjantai-lauantai yönä nousuhumalassa repimässä kiinnostuneena, kun lippu repsotti siihen malliin, että jollakin oli utelijaisuus herännyt liian kovaksi. Hahah! Ja no, jos kerran siinä samassa paikassa ollut jokaiselle turkulaiselle tuttu ja turvallinen hese poistuu keskuudestamme, saa se jo ihmisten pään kääntymään kun liiketila on muuttunut täysin ja ovet avautuvat asiakkaille aivan erillaisella tyylillä.

IMG_0302 IMG_0311

Kyseinen hampurilaispaikka, ei eroa käytännöltään mitenkään hesen tai muiden pikaruokapaikkojen suhteen. Paitsi ruoan laadun suhteen, joka oli mieletön ja mikä parasta lounas boxi maksoi vain 10 euroa! Ei ole siis hyvää ateriaa pilattu hinnalla. Liike oli sisustettu 50-luvun amerikkalaistyyliin ja vaikutti todella rennolta paikalta, mutta ei kuitenkaan niin rennolta että olisi voinut tilata yhden siiderin ja jäädä seurustelemaan toviksi vaan oli enemmänkin, sellainen astetta hienompi pikaruokaravintola. Tarkottaen sitä, että se mitä siellä korkeintaan tehdään on tilaus tiskillä, pöytään istumaan, ruoka nokan eteen, syönnin jälkeen roskat roskiin ja tarjotin paikoileen ja poistutaan. Sinä suhteen olin hieman pettynyt, sillä odotin kyseiseltä paikalta samaa, mitä on Classic American Dinerissa, joita löytyy esim. Tampereelta, Jyväskylästä, Helsingistä Linnanmäeltä. Näissä paikoissa saa sitä kunnon asiakaspalvelua tarjoilijalta, kun tarjoilija tulee pöydästä ottamaan tilauksen. Sellainen käytäntö tuo minulle paremman asiakaspalvelu mielen, verrattuna asiakaspalvelu kohtaamiseen tiskillä ja kun tarjoilia heittää tarjottimen pöytään nopeasti (ja tässä kohtaa se on täysin eri tarjoilija, jolta oli tilauksen tehnyt). Paikka oli kuitenkin sellainen, että uudelleen voisi käydä, koska bataatti ranskalaiset sulatti minun sydämmen. Ja muutenkin ajattelimme tämän miehekkäämmän osapuolen kanssa testata onko tämän uuden hampurilaisravintolan taso sama puolen vuoden päästä vai heikkeneekö se sammalla tavalla kuin muillakin kaltaisillaan.

IMG_0307

Suosittelen kyllä käymään kyseisessä paikassa syömässä! Itse en ainakaan ruoan suhteen pettynyt ollenkaan.

28 kommenttia:

 1. Oi hitsi vaikuttaapa hyvältä paikalta! Ens kerralla kun Turkuun eksyy, voisi käydä maistamassa tuon paikan herkkuja :)

  http://millatt.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ruoka oli kyllä mielettömän hyvää, että suosittelen kyllä käymään heti vaan kun satut piipahtamaan Turussa tai Lahdessa! Lahdessa on myös tämä sama ruokapaikka. :)

   Poista
 2. Anonyymi22.19

  Mä en olekaan kyseisestä ketjusta ikinä kuullutkaan, pitänee kokeilla kun etelässä seuraavan kerran pyörähdetään :) Ainakin kuvistasi päätellen purilaiset näyttävät omaan silmään paljon runsaammilta ja paremmilta kuin Hesen ja Mäkkärin, joissa täyte on liiskaantunut majoneesiin, tuo sinun burgeri näyttää oikein rapsakalta ja muhkealta :) Bataattiranut on kyllä aevan ihania <3

  http://bottleoflove.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi taitaakin olla aika pieni yritys ja aika uusi. Kyseistä yritystä ei ole kuin Lahdessa ja Turussa tällähetkellä. :) Kyllä toi hampurilainen oli rapea ja pihvi oli täysi 10+! <3

   Poista
 3. Olipa kiva ruokapostaus! Kuvat kivan kokoisia ja tekstiäkin löytyy mukavasti. :3 Ainakin itsestä nuo ruuat näyttivät herkullisilta!

  http://kauniitaajatuksia.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihanasta kommentista!<3 Noi ruoat oli kyllä yhtä hyviä miltä näyttääkin. :)

   Poista
 4. Oi, täytyy kyllä pistää korvan taakse, kun Turkuun tulee vierailemaan! :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Näyttääpä super hyvältä!

  https://harrietgripenberg.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja yhtä hyvää se on miltä näyttääkin! ;)

   Poista
 6. Onpas hyvän näköiset ruuat ja ihana sisustus tuolla!

  https://elamaasekasorronkeskella.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. namnam, näyttää tosi hyvältä toi ruoka ja oikeen viihtysältä paikalta! :)

  http://sannialina.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viihtyisä se kyllä olikin ja tykkäsin sisustuksestakin todella paljon! :)

   Poista
 8. Heset ja Mäkkärit ei oo ikinä oikeen iskenyt muhun, mutta tää paikka vaikuttaa kyllä sellaiselta, että pitää melkein käydä testaamassa jos kohdalle sattuu. Toi sisustus etenkin on tosi hieno! Pakko vielä sanoa, että oot tosi kaunis tuossa sivupalkissa olevassa kuvassa! :)

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heset ja mäkkärit alkavat olemaan todella laimeita ja niiden ruoan laatu laskee kokoajan. Isekkään en enää niissä mielellään käy ja nyt onneksi tänne on saatu uusi paljon paremmalla laadulla oleva paikka! Tuolla voisi ihan hyvin käydä syömässä jos on sellainen fiilis että haluaa hampurilaista. :D Ja ai, että KIIITOS todella paljon! <3

   Poista
 9. Näyttäpä hyvältä, ei kannattais lukea tämmösiä postauksia nälkäsenä :D pitäs kyllä yrittää päästä käymään tuolla ens kerralla ku käyn Turussa (eli ens viikolla heh)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kyllä kannattais, siitä tulee vaan enemmän nälkä! :D Käy ihmeessä kokeilemassa kyseistä paikkaa! :)

   Poista
 10. Näyttääpä hyvältä! :) Kävelin kerran jo ton ohi ja mietin, että täytyy käydä testaamassa kun pelkästään sisustuskin miellytti silmää sen verran.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkin kävelin monta kertaa ohi ja moneen kertaan hoin poikaystävälle, että tuolla täytyy käydä heti kun mennään taas ulos syömään. :D Suosittelen kyllä käymään testaamassa ja suosittelen kokeilemaan bataatti ranskalaisia. Ne on siellä uskomattoman hyviä!<3

   Poista
 11. Oi vitsi näyttää hyvältä! Ja kiva toi sisustus tuolla :)

  http://mariaelina.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo sisustus on kyllä ihan huppu tuolla! :)

   Poista
 12. Voi että, alkoi tekee mieli kunnon burgeria *_* Näyttää herkulliselta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep kyllä tossa katsellessa tulee vähän nälkä! :D

   Poista
 13. Näyttää tosi kivalle paikalle ja ruokakin :)
  http://vesimelooniajameikkeja.blogspot.fi

  VastaaPoista
 14. Tampereella oleva American Diner (on vissiin muuallekin jo tämä ketju levinnyt?) on ainakin yks mun suosikeista!! :) Joten voin kuvitella, että myös tämä on ollut ihan huippu paikka! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa, on se aika hyvin levinny. Kävin ekaa kertaa syömässä siellä Tampereen American Dinerissä muutamia vuosia sitten. Sen jälkeen tuli myös Jyväskyläänkin kyseinen paikka, silloin kun vielä asuin siellä eli joskus 2-3 vuotta sitten. Bongasin kyseisen paikan myös Linnanmäeltä! Se american diner on kyllä hyvä paikka, kuin myös tämä Turkuun rantautunut yritys! :)

   Poista