27.11.2016

LÄHESTYVÄN JOULUN ODOTUSTA

Mitäs sinne ruutujen toiselle puolelle kuuluu? Joko teillä kaikilla alkaa olemaan samanlainen joulu into kun täälläkin? Itse olen koko marraskuun pursuanut jouluista intoa ja olisin valmis laittamaan joululaulut jo soimaan ja laittamaan telkkarista pyörimään joulun parhaimmat leffat. Ehkä tässä kuitenkin jaksaa odottaa vielä nämä muutamat päivät, jotta päästään sinne joulukuun puolelle.

IMG_0181

Meidän asuntoon hommattiin joulukuusikin, jonka bongasimme citymarketista halvalla ja oli meille juuri sopivan kokoinen. Sehän on jo siitä asti seissyt olohuoneessamme ja koristeet saanut pikkuhiljaa ylleen. Olemme myös täällä avanut joulutorttu ja piparikauden ja glögiäkin litkitty kurkusta alas jo varmaan 10 litraa. Ei näihin joulun ihanuuksiin vain voi kyllästyä, vai mitä? Itsestä on ainakin tuntunut muutamien vuosien aikana, että liian vähän on tullut esim. juotua glögiä ja nyt sit ajattelin korjata tilanteen ja juoda viime vuotisetkin glögit, ettei vaan oo paha mieli glögi kauden jälkeen, ettei sitä tullut juotua tarpeeksi.

Joulukuussa on luvassa täällä bloginkin puolella kaikkee kivaa. En ajatellut tehdä joulukalenteria, vaikka sekin kävi mielessä ja oli suunnitteilla. Haluan joulukuun aikana keskittyö yhteen kalenteriin 100% ja se on poikaystävän joulukalenteri, jota olen väsäillyt jo jonkin aikaan. Kuitenkin joulukuuksi olen suunnitellut paljon kivoja jouluisia postauksia, jotka sisältävät herkullisia reseptejä, diy postauksia ja paljon muuta joulu aiheisia postauksia. En malta odottaa, että pääsen niitä julkaisemaan teille luettavaksi! Onneksi se joulukuu on pian ovella, eikä siihen ole kuin enää 3 päivää!

IMG_0107 IMG_0131

2 kommenttia:

 1. Meillekin tuli joulukuusi! Halvinta hintaa etsin pitkään ja alueeltani se tuli hankittua Kodin Terrasta. Halusin pienen valkoisen kuusen, sillä asuntoomme ei sitten isompaa millään olisi saanut mahtumaan. Nyt on tullut muutamat korsteet hankittua. Vielä jotain pitää saada tehdäkseen siitä ennen joulua täydellisen..! <3 Kivaa postausta taas.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se halvan ja hyvän kuusen löytäminen oli hieman hankalaa. Me kun haluttiin tekokuusi, ettei tarvi havunneulasia keräillä lattialta ja kun ei meillekkään mikään iso olis mahtunut, niin sekin jo rajas paljon. Meidän onneksi löydettiin nopeesti tuolta citymarketista parilla kympillä tuo kuusi ja oli pakko ottaa mukaan, sillä ne olis varmasti nyt loppunu tai hinta noussu. :D

   Poista