9.11.2016

IHANA SYKSY TAKANA

Nyt se syksy on takana päin ja se oli kyllä upea! Meille tänne Turkuu suotiin ihanan aurinkoisia päiviä melkeinpä koko syksylle, joka olikin yllättävää. Se kun on tottunut siihen, että syksy on sateinen, niin oli kivaa vaihtelua kun syksyn sai nauttia auringon säteistä. Luonto oli kaunis niin kuin aina ja meillä päästiin nauttimaan ihanista kuumista juomista ja korkkasimme glögikauden jo heti kun kauppoihin saatiin ne myyntiin. Itse olen nauttinut syksystä nyt okein sydämmen pohjasta. Sanoin jossain postauksessa syksyn alussa, että tämä syksy on aina minulle ollut masentavaa ja väsynyttä aikaa pimeyden takia. Mutta nyt kun tämän syksyn popsi vitamiineja ja ajatteli kaamos ajasta vain niitä positiivisia puolia on aika ollut paljon mieluisempaa. Nyt voi hyvillämielin selailla syksyisiä kuvia ja siirtyä nauttimaan tästä tulevasta talvesta!

IMG_9402 IMG_9414 IMG_9348  
Millainen teidän syksynne oli?

6 kommenttia:

 1. Ihanat kuvat:) Itse olen kärsiny viimeiset kolme viikkoa väsymyksestä pimeyden takia. Ehkä se helpottuu sitten ajan myötä.

  Tosi kiva postaus. Nyt ei tule kotona koskaan tylsää:) Itse olisin lisännyt listaan vielä laulamisen, koska yksin kehtaa ainakin laulaa.

  enazupreme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen noita vitamiinien ottamista joka aamu, jos se vaikka auttaisi! :) Kyllä se varmaan piristää myös kun toi lumi alkaa antamaan vähän valoisuutta hämäriinkin päiviin ja suosittelen myös nauttimaan jokaisesta auringon säteestä minkä kerkee nauttimaan! :)

   Poista
 2. Oho, tuli vissiin ylimääräistä kommenttiin:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha ei se mitään, sellaista sattuu joskus! :D

   Poista
 3. Huiput kuvat! <3 Oon kyllä siinä ihan samaa mieltä, että takana oleva syksy on ehkä kaunein ja ihanin pitkään aikaan. Olen kyllä ihan innoissani tästä talvestakin... :D

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itseltäkin löytyy todella paljon intoa talvea kohtaan, nytkin ku tuli lumet vähän aikaisemmin eikä oo vielä niin kylmä! Nautin kyllä! :)<3

   Poista