3.11.2016

ENSILUMI SAATIIN MYÖS TURKUUN

Ensilumi on aina vaan jollain tapaa piristävä hetki. Aamulla ulos katsottua hihkaisin sänkyyn nukkuvalle miehelleni innoisaan, että nyt muuten lähetään ulos kävelemään ja nappaan muutaman kameran, jonne tallennan muutaman kuvan! Ihanaa oli saada tuota valkoisuutta harmaaseen päivää, se pienikin määrä sai päivän näyttämään paljon kirkkaammalta.

Vaikka en ole vanhemmaksi tultua ollut talven ystävä on ensilumen tulo ollut aina se positiivinen yllätys ulos katsoessa aamulla. Olen siis tosiaan ollut niitä ihmisiä, jotka voisi matkustaa etelän lämpöön koko tarveksi tai muumien tapaan nukkua talviunta. Tänä vuonna on poikkeus, nykyinen parisuhde on tehnyt muutosta. Poikaystäväni huokuu niin paljon positiivisuutta talvesta ja sen pakaspäivistä, että se on alkanut tarttumaan minuun. Hän kuvailee ihania lumikerroksi talviöinä kirkaan taivaan alla pelkkien tähtien loistossa ja jäätyneen järven maisemia ihanassa asuringon paisteessa, joka saa poskipäitä kuummottamaan mukavasti. Hänen selittäessä niitä alan itse ajattelemaan, kuinka ihanaa se loppupeleissä onkin. Olen saanut hänen myötä paljon positiivista ajattelua talvea kohtaan ja nyt nähdään pysyykö positiiviset ajatukset pakkasten tultua! Toivotaan ainakin niin, sillä kyllähän minua ajatus houkuttaa lähteä retkelle talvimaisemiin ja nauttia kuumaa kaakaota nuotion ääressä aurinkoisena pakkaspäivänä!

IMG_9956

Onko ensilumi saapunut jo teillekin? Mitä ajatuksia se herättää?

4 kommenttia:

 1. Ensilumi on tullut ja lisää odotellessa! Lumi on ihanaa, itseäni sen tulo aina piristää ja tuo ihanasti valoa pimeneviin iltoihin :)

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se lumi on aika piristävää ja tuo tosiaan sitä valoa näihin hämäriin päiviin ja pimeisiin iltoihin! :)

   Poista
 2. Itsekin olen ollut aivan innoissani lumesta! <3 En oo kyllä ehtinyt vielä kuvaamaan. :-(

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti vielä ehtii kuvailemaan! :)

   Poista