18.11.2016

6 FAKTAA MINUN ELÄMÄSTÄ

I Olin lapsena sellainen, että sanoin kaiken ennen kun ajattelin. Möläyttelin siis mitä sylki suuhun tuo, enkä ole muuttunut siitä miksikään. Joskus saa hävetä sanomisia joskus taas on ihan hyvä, että tuli asiat sanottua suoraan. En kuitenkaan ole enää niin möläyttelijä kuin lapsena, vaan osaan jo jonkin verran arvioida voiko kaikkea sanoa mitä haluaisi.

II Muutimme perheeni kanssa minun ollessa 8 luokalla paikkakunnalle, johon en kokenut sopeutuvani ollenkaan. Tämä paikkakunta oli pieni urheilukunta, jossa minun mielestä pelkästään jo koulun liikuntatunneilla otettiin liian vakavasti pelit. Koululiikunnan pitäisi olla hauskaa ja rentoa, eikä sellaista tiukkapipoista pelaamista siitä kuka saa kultaisen pokalin.

instagram

III Minulla on aina ollut jotenkin huono itsetunto ja olen joissakin tilanteissa todella ujo. Sain nostettua itse tuntoani hieman viime vuoden aikana, kun aloin käyttämään sinkkuna ollessa tinderiä ja käymällä erilaisilla treffeillä. Itsetuntoni ei ole noussut täysin, mutta kyllä huonoinakin päivinä auttaa kun vieressä on ihminen, joka sanoo joka päivä "Sä olet niin kaunis". Kaiken lisäksi itsetuntoni on noussut todella paljon nykyisen parisuhteen aikana, en ole enää niin itsekriittinen kuin ennen.

IV Olen asunut tähän mennessä 5 eri kaupungissa ympäri Suomea. Se on ollut mielestäni hienoa kun on saanut nähdä erilaisia paikkoja. Huonointa siinä on se, että osaako jäädä yhdelle paikkakunnalle, mutta nyt ainakin Turku on sellainen jossa haluan asua. Täällä minulla on ne jotka saavat minut pysymään helposti paikoillaan, työ ja rakastava mies!

instagram2  
V Yläasteen jälkeen kävin vuoden lukiota, mutta vaihdoin ammatilliselle puolelle opiskelemaan merkonomiksi. Hain lukioon sen takia, koska halusi ruveta lasten lääkäriksi tai lasten psykologiksi. Huomasin onnenksi ensimmäisellä vuodella, että minusta ei ole sellaiseen ammattiin pikkikammon ja herkän luonteeni takia. Aloin silloin kiinnostumaan yrityksen perustamisesta, jonka takia olen merkonomin koulutuksen käynyt. Ja edelleen unelmoin omasta yrityksestä ja sitä kohti aijon suunnata tässä pikkuhiljaa!

VI  En ole koskaan telonut itseäni haavoja pahemmin. Polvessani on pienet arvet siitä kun kaaduin kivisellä tiellä pyörällä, jonka seurauksena polvessa oli mukavasti verta ja se pieni Petra palasi kotiin itkien. Muuten en muista, että olisin joskus murtanut luitani tai saanu mitään pahempia vammoja. Onnenapila ollut matkassa varmaankin!

Instagram: petrajanica

12 kommenttia:

 1. Mukava postaus! Ja koululiikunta ei tosiaankaan saisi olla liian vakavaa, vaan hauskaa ja kivaa. Mustakin tuntuu että ala-asteella ollessa liikuntatunnit otettiin liian vakavasti :/

  millatt.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan pitäisi, mutta valitettavasti ne vaan joissain paikkakunnilla otetaan liian vakavasti. :(

   Poista
 2. Onko sulla haaveissa jo et minkä alan yrityksen perustaisit?Muuta kuin unelmia/haaveita kohti niin ne touteutuu =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on todella paljon ideoita yrityksen suhteen ja multa löytyy kaksi vaihtoehtoa kauneudenhoitoalan yritys tai eräänlainen kahvila. :) Tuo kauneudenhoitoalan yritys on ykkösenä ja pyrin sitä kohti menemään, mutta hyvä on aina olla kakkos vaihtoehtokin. :D

   Poista
 3. oi miten kiva postaus! :-) mullekin tuli heti mieleen että minkä alan yritys tulis olemaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, tosiaan niinkun edellisessä kommentissa sanoin niin kauneudenhoitoalan yritys tai eräänlainen kahvila. Näiden yritysten ideoita en muuten mitenkään kerro, sillä oman yrityksen perustamiseen menee vielä tovi aikaa. :)

   Poista
 4. Oi vitsi miten hauska postausidea! :>

  adaemmimaaria.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Ihan sika hauska postaus vaikka melko henkilökohtainen, siis mun mielestä tää on nii huippu kun noista paikkakunnista tuli mieleen kun olen viimeisen 2 vuoden sisälläkin muuttanut paikasta A paikkaan B 9 kertaa.. :S

  www.finnlandsnorsk.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa jos tykkäsit postauksesta! :) Oho, sulla on kyllä 2 vuoden sisälle mahtunut monta muuttoa. :D

   Poista
 6. Ihana postaus, tällaisia enemmän!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eiköhän tällaisia tule tulevaisuudessa lisääkin! :)

   Poista