24.10.2016

LINNANMÄEN VALOKARNEVAALI

Me teimme lauantaina pienen mukavan reissun Linnanmäelle valokarnevaaleihin. Puettiin lämpimät ylle ja nokka kohti Helsinkiä. Kumikin ollaan nyt korviamme myöten täynnä ison kaupungin ihmeitä, ettei varmastikkaan tule suunnattua Helsinkiin vähään aikaan. 

Linnanamäki oli upeasti koristettu valoilla ja siellä oli todella mukavaa käydä monien vuosien jälkeen. Mikään siellä ei oikestaan ollut edes muuttunut näiden vuosien jälkeen kun siellä on viimeksi kunnolla käynyt. Uusia laitteita kyllä oli tullut, mutta muuten se oli se sama vanha Linnanmäki missä lapsena oli käynyt. Joidenkin laitteien suhteen oli todella pettymyksiä kuten cinema, joka oli ennen paljon jännittävämpi ja sitten uusi kummitusjuna, joka enemmänkin oli tylsistyttävä kuin pelottava. Päätimme aloittaa koko Linnanmäki reissun sillä, että ensin kävisimme sea lifessä, jonka jälkeen cinemassa ja sitten syömään. En tiedä oliko se virhe vai se, että menimme Linnanmäelle lauantaina. Syönnin jälkeen kun oli tarkotus kierellä laitteissa oli Linnanmäki töyttynyt ihmisistä ja liikkuminen oli hidasta ja laitteisiin sai jonottaa todella kauan. Vaikka Linnanmäki oli illasta ihan täynnä ihmisiä ja se alkoi olemaan niin ahdas, että hermot meinasi mennä niin oli meillä hauskaa siitä huolimatta! Ensi vuonna taas varmasti suuntaamme Linnanmäelle, mutta vaan sillon kun siellä ei ole niin paljon ihmisiä kuin nyt oli!

IMG_9788 IMG_9807 IMG_9855 IMG_9842 IMG_9868 IMG_9862

Kävikö joku teistä myös Linnanmäellä valokarnevaalin aikaan?

14 kommenttia:

 1. Viime aikoina on tullut nähtyä tosi paljon kuvia tuolta Linnanmäen valokarnevaaleista, mutta nää kuvat on kyllä ehdottomasti kaikista näteimpiä mitä oon nähnyt! :)

  Written by Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsi, ihana kuulla!! Kiitos paljon! <3

   Poista
 2. Tosi nättejä kuvia! :) Me käytiin myös launtaina Valokarnevaaleilla ja ihmisiä oli tosiaan jo huvittavan paljon. :D Siellä oli kuitenkin niin kaunista, että ei se ihmispaljous juuri itseä haitannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) No siellä kyllä tahto niitä ihmisiä olla, mutta oli siellä kyllä kaunista. Harmitti vaan ku ei oikein mihinkään laitteisiin päässy ku oli niin pitkät jonot.

   Poista
 3. En itse tänä vuonna ehtinyt millään Valokanervaaleille ja se kyllä harmittaa... Ehkäpä sitten ensi vuonna! Ja herranjumala miten hienoja kuvia, wau! :-)

  http://adaemmimaaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset ens vuonna käymään tuolla! Kiitos paljon! <3

   Poista
 4. Vau, olisinpa itekkin päässyt! :O Mahtavia kuvia ja takuulla oli ihana tunnelma <3

  sanasokkelossa.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensi vuonna sitten! ;) Kiitos paljon ja oli kyllä ihana tunnelma! <3

   Poista
 5. Kivoja kuvia! Nykyään toi valokarnevaali on joku trendi, niin ei enää kiinosta niin paljoa. Ite ainakin oon käynyt jo vähintään 4 kertaa tuola palelemassa, niin ei enää :)

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, mä itse kuulin koko tapahtumasta nyt syksyllä! :D Ja nyt ekaa kertaa tuli käytyä, sen vaan tiesin että oli järjestetty viime vuonnakin. Muuten en ollut koskaan kuullukaan. :D No eipä toi loppupeleissä ollut niiin erikoinen, että tarvis joka vuosi mennä, mutta oli hienoa käydä ekaa kertaa. :)

   Poista
 6. Oon lukenut sun blogia jo pitkään ja tykkään siitä tosi paljon. Oot tosi rehellinen sun blogissa ja otat hyviä kuvia :-) Nyt oon ite taas alottanut bloggaamisen ja oisin tosi kiitollinen, jos kävisit kattomassa sitä :-)

  http://osakaksi.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuinka kiva kuulla, kiitos paljon! <3 Käyn mielelläni kurkistamassa sun blogia. :)

   Poista
 7. Ihania kuvia! Kävin itse kavereiden kanssa alkukesästä Linnanmäellä ja harmitti kyllä hiukan nyt syksyllä, kun kuulin valokarnevaaleista, ettei maltettu odottaa. Näyttää kyllä ihan huikeelta :)


  http://kielihairikko.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Harmi, että et nyt tänä vuonna päässyt käymään valokarnevaaleissa, mutta toivotaan ensvuoteen parempaa tuuria! :)

   Poista