23.9.2016

SYKSYN POSITIIVISET

Syksy alkaa jo selvästi olemaan ja sen mukana tuleva pimeys ja tulevan talven kylmät ilmat. Monet varmasti minun lisäksi ovat niitä, jotka vaipuvat alakuloisempaan suuntaan pimeyden yltyä. Minulle se on joka vuosi normaalia talveen päin mentäessä vaipua kaamosuupumukseen. Rakastan kuitenkin syksyä todella paljon vaikka se vettääkin minut sinne omaan kolooni ja väsymys on kahta kauheampi. Tällä kertaa yritän päästää siitä irti ja löytää valoisia puolia pimeyden keskelle ja suunnata koko tuleva kaamosaika aurinkoiselle puolelle. Löydän syksystä todella paljon positiivisia puolia ja tänä vuona pursuan todella paljon intoa päästä tekemään kaikkea kivaa syksyiseen luontoon ja nauttia kauniista syksyn maisemista. Tässä postauksessa siis pääsette lukemaan minun syksyn positiiviset asiat, jotka saa päiviäni piristymään jo pelkästään ajatuksissani! Mikä teitä piristää syksyn synkinä päivinä?

IMG_2762

 ♥ Puitten ihana värimyrsky. 

Aamuinen virkistävän pieni pakkas ilma.

Lämpimät villasukat, jotka saa kaivaa esille komeron pohjalta.

Paksut neuleet ja huivit joita saa pukea päälle.

Syksyiset luontoretket metsään. Siellä vasta voikin nauttia ihanista syksyn väreistä.

Kynttilöitten valossa istuminen.

Lämmin nuotio hetki!

Syys sateen raikas tuoksu

  Sateen ropinan kuuntelu iltaisin, kun ei ole mihinkään enää menoa

Leffailta viltin alla.

Erilaiset kuumat ja lämpimät juotavat.

Kaunis auringon nousu ja lasku viileässä ilmassa.

6 kommenttia:

 1. Ihania syksyisiä juttuja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain, syksyn ihanuuksia odotellessa! :)

   Poista
 2. Ihana postaus! Pitäisi itsekin miettiä syksyn ja ilman kylmenemisen positiivisempia puolia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kyllä mä suosittelen. Tekee oikestaan syksystä paljon mukavemman kun alkoi etsiä niitä parempia puolia. :)

   Poista
 3. Mä en ole ikinä kokenut, että syksy laittaisi mieltä matalaksi...oon kai joku poikkeus sääntöön :-D Koska siis, niin kuin itsekkin luettelit, syksystä löytyy vaikka mitä ihanuuksia! Nauti niistä ja mieti; jos syksy ei olisi näin pimeä ja kalsea vuodenaika, ei kynttilöistä, villasukista ja lämpimistä juomista voisi nauttia näin fiiliksissä ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennemmänkin se on se pimeys joka vetää mieltä alaspäin ja se taitaa olla aika yleistä, mutta tiedän monia joihin ei vaikuta ollenkaan tuo kaamosaika. :) Ihanasti sanottu! Nyt kun aloin miettimään niin tuota sanomaasi, että millainen syksy olisi ilman pimeyttä. Ei tosiaankaan saisi nauttia ihanista kynttilöistä ja villasukista ja muista ihanuuksista, kiitos nyt ainakin alan entistä enemmän nauttimaan syksystä! :)

   Poista