4.9.2016

LAISKOTTELU LAUANTAI

Ah, vapaa viikonloppu alkaisi kohta olemaan takana! Minut on pitänyt kiireisenä viime päivinä työt, jonka takia en ole jaksanut vaivautua avaamaan bloggeria. Vapaa-aikani olen käyttäny paljon muuhun tekemiseen ja hoidellut rästiin jääneitä asioita. Nyt kuitenkin otin mukavan asennon sohvalle läppärin kanssa ja ajattelin rustailla teille vähän uusia postauksia ja myös tätä postausta.
IMG_8919

Vapaa viikonloppu on minulle nyt suuri ilo, sillä olen keväästä asti ollut aina viikonloput töissä ja nyt kerrankin saan viettää vapaata samaan aikaan poikaystäväni kanssa, jolla on aina viikonloppuisin vapaapäivät. Perjantaina päätimme töiden jälkeen ostaa kaupasta muutamat juomat kotiin ja menemään yhdessä pitkästä aikaan baariin. Kävimme ensin juomassa yhdet keskustan lähellä olevassa karaoke baarissa, mutta päädyimme kalliiden hintojen takia menemään siihen vakkari lähibaariin josta kaljan ja siiderin saa puolet halvemmalla ja lisäksi kotiinkaan siitä ei ole pitkä matka. Lauantaipäivä sitten menikin enemmän tai vähemmän krapulan merkeissä ja muutenkin oli pyhitetty kokonaan sohvalle,  televisolle ja saunalle. Päätimme viettää yhteistä aikaa nyt pitkästä aikaa, kun kummankaan ei tarvitse mennä missään välissä töihin ja siitä päivästä selvästikkin tuli täysin laiskottelu päivä meille, mikä ei kylläkään haittaa. Joskushan sitä on otettava vähän rennommin ja olla tekemättä yhtään mitään. Eilisen päivän me vain makoilimme sohvalla katsoen How i met your mother sarjaa, johon olemme täysin jäänyt koukkuun! Jokin aika sitten halusimme aloittaa jonkun sarjan katsomisen yhdessä ja tästä sarjasta tuli meille sellainen. Monesti meidän yhteinen vapaa-aika on ollut sarjan katsomista jos muuta ei olla keksitty. Se sarja on kyllä loistava ja erittäin hauska, joten ei mikään ihme että siihen on jäänyt koukkuun. Tämä rento viikonloppu kotona on tehnyt hyvää ja nyt voi virkeenä lähteä huomenna takasin töihin. Ensi viikonloppuna taas pidetään vapaata ja silloin on luvassa kauan odotettu ikean reissu! Miten teidän viikonloppu on mennyt?

4 kommenttia:

 1. Kyllä viikossa on hyvä pitää yksi laiskottelupäivä ;). Tuo sarja on kyllä niin paras!

  http://turkoosivadelma.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep niinpä ja tuo on ihan huippu sarja! :)

   Poista
 2. How I Met Your Mother on niin hauska sarja! Oon kattonut sen varmaan 3 kertaa läpi jo Netflixistä. On semmosia tiettyjä kestosuosikkeja, jotka katon läpi aina jos en löydä uutta katsottavaa.. Ja laiskottelu on ok! Nykyään oon välillä panostanu ja vaihtanut sipsit dippivihanneksiin, ne on musta yhtä hyviä, mutta työläämpi valmistaa nokan eteen toki.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi sarja on kyllä ihan huippu! Ollaan yhdessä niin koukussa että ei melkeinpä tehä mitään muuta yhessä ku katsotaan sitä :D itsekkin suosin nykyään enemmän dippivihanneksia vaikka välillä on kiva myös herkutella! :)

   Poista