4.8.2016

MUUTTO UUTEEN KOTIIN

6.15 

Herään lähes joka aamu siihen kun Nico on lähtemässä aamuvuoro viikkoina töihin. Vaihdamme pari sanaa ja kun hän lähtee yritän saada unenpäästä taas kiinni. Se on yleensä aina helppoa sillä käyn monesti tuohon aikaan vain vähän hereillä. Nyt sit heräsin kokonaan, joten teen leivän ja katson netflixistä jotain sarjaa. Ja sitten nukahdan uudelleen.

7.00

Herään uudelleen ihan hirveeseen paukkeeseen. Ulkona alkoi ukkostamaan ja vettä tulee taivaalta todella paljon. Kun viimeksi laitoin silmät kiinni ulkona näytti olevan hyvä sää ja nyt siellä tuli vettä kun saavista ja ukkonen jyrisi niin kovaa, että se alkoi jo kuulostamaan siltä kun ikkunan allani käytäisiin sotaa.  Onneksi se oli hetkellistä ja sain taas unen päästä kiinni, vaikka olisi voinut jo nousta.
10.18

Herään taas ja nousen ylös. Kello on jo paljon ja vanhalla asunnolla on vielä niin paljon pakattavaa. Nico pääsee 15 aikaan töistä ja sen jälkeen se aloittaa veljensä ja ystävänsä kanssa tavaroiden roudaamisen uuteen asuntoon. Sitä ennen minun pitäisi pakata loppuun, siivota vähän vielä uutta asuntoa ja vaikka mitä.. Eiköhän laiteta sitten hihat heilumaan!!
´
IMG_8392

13.04

Tilasin meille uuteen kotiin pyykinpesukoneen ja nyt asentajat soittivat, että olisivat sen tuomassa n. tunnin sisällä. Juoksu jalkaa siis uudelle asunnolle! Otan mukaan yhden ruokapusiin mukaan, niin pojilla ei ole paljoa pieniä pussukoita mitä pakata pakettiautoon. Enää ei edes huomaa, että aamulla olisi ollut jokin ukkoskuuro sillä aurinko paistaa kirkkaalta taivaalta ja ulkona on liian kuuma kannella painavia pusseja.

14.50

Odotettu pyykinpesukone saapuu sopivasti ja pääsen ekaa kertaa kokeilemaan ovi summeria!! Asentajat laittavat koneen toimimaan sillä aikaa kun siivoan vähän kaappeja. Tämän jälkeen kiiruhdan nopeasti takaisin vanhalle asunnolle kaupan kautta. Olin pakannut jo kaikki ruoat enkä kerennyt aamulla syömään mitään muuta kun sen 6 aikaan olevan leivän, joten jotain nopeeta oli haettava. Ruoka taon jälkeen jatkan pakkaamista ja järjestän kaikki laatikot niin, että pojilla on sitten helppo ne vaan kantaa autoon.

15.23

Nico on päässy töistä, joten ei enää kauaan, että uudelle asunnolle aletaan tuomaan tavaroita. Otan vanhalta asunnoltani jääkaapista kaiken mukaan. Tietokonelaukun heitän selkään, olalle kylmälaukun täynnä ruokaa, yksi ostospussi täynnä ruokaa ja yksi pussi vielä kylppyhuoneen tarvikkeita. Sitten matkaan. Päätän mennä bussilla painavien tavaroiden kanssa, mutta minun tuurilla matkasta tuli täyttä helvettiä. Tietokonelaukku meinaa kuristaa koko ajan ja kaiken iloksi kylmälaukusta katkeaa hihta ja sen sisällä ketsuppi menee rikki, mikä parasta kaikki on siinä ketsupissa kun siirtelen tavaroita vähemmäksi pusiin. Kannan kylmälaukkua kainalossa ja painavat pussit saavat sormessani olevan ihottuman aukeamaan ja sitä tulee todella kipeä. Matka tuntui helvetiltä, mutta onneksi bussilla pääsi suurimman osan matkasta kätevästi. 

IMG_8394

17.05

Uudessa kämpässä on saatu kaapit pestyä kannetut ruokakassit purettua. Nyt samalla tulee ensimmäinen satsi tavaraa. Ensin Nicon asunnolta, josta pojat kantavat sisälle sängyn, tietokonepöydän ja muut roinat. Järkkäilen hieman tulleita tavaroita sisällä kun pojat menevät hakemaan minun luota muut tavarat.

18.30

Sisälle vielä viimein minun tavarat, jotka ensin vain kannamme yhteistuumin sisälle. Asunto vaan täyttyy ja täyttyy laatikoista ja pusseista, jotka odottavat omille paikoille pääsyä. Jäämme sitten illemmalla Nicon kanssa lopuksi kahdestaan purkamaan näitä laatikoita. Otan itse haltuuni keittiön kun taas Nico kovaa vauhtia purkaa muita laatikoita. Päätämme laittaa saunan ensimmäistä kertaa päälle ja sovimme, että puramme siihen asti laatikoita vaikka itse olisin ollut valmis lopettamaan jo ajat sitten.

IMG_8406

21.26

Pääsimme ensimmäistä kertaa kokeilemaan omaa saunaamme ja ai että se tuntui hyvältä pitkästä aikaa käydä saunassa. Saunan jälkeen laitamme pizzat uuniin ja ihailemme uutta asuntoamme. Syönin jälkeen on ihan pakko käydä jo nukkumaan, koska seuraavana päivänä on mentävä takaisin töihin. Asuntomme jäi ihan pommin jäljiltä, mutta seuraavana päivänä sitä voi jatkaa.


Meidän muutto siis meni hyvin, vaikka olikin todella raskas päivä meille molemmille. Enemmän kyllä tälle toiselle, joka kävi aamulla tekemässä ensin aamuvuoron. Tavarat alkavat olemaan jo pikkuhiljaa paikoillaan ja tässä jo itse kovaa vauhtia suunnittelen meille ostoslistaa Ikean reissua varten. Luvassa on siis paljon sisustus juttuja ja muutto jutuista postauksi. Mutta onko teillä toiveita postausten suhteen? Meidän yhteisestä asunnosta, elämästä täällä tai jostain muusta mistä haluaisitte minun rustailevan yhteen muuttoon liittyen.

6 kommenttia:

 1. Ihana postaus! <3 Ehdottomasti lisää tekstiä uudesta kodista ja kaikesta siihen liittyvästä (terveisin utelias kiinteistönvälittäjä) :--D Kiva muutenkin, että selvisitte muutosta kunnialla! Se on ihan kamalaa puuhaa, tosin uudessa kodissa on kyllä ihana sitten järjestellä tavaroita paikoilleen ja löytää kaikelle juuri se "oma paikkansa". Onnea uuteen kotiin! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti uudesta kodista tulee lisää tekstiä, kunhan tavarat saa omille paikoille! :) Kiitos sulle todella paljon! <3

   Poista
 2. Tää oli mielenkiintoinen muuttopäivä-postaus! :> Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanaihana tapetti tuossa asunnossa ♥

  https://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä vain! Ensin itseä arvelutti onko se hieno vai ei, mut sitten kun huonekalut sai paikoileen niin kyllä se sitten näytti hyvältä. :)

   Poista