21.8.2016

IKEAN OSTOSLISTA

Mä olen niin hullaantunut tuohon ikean ostoslista systeemiin, minkä voi tehdä heidän sivuilla. Nettisivua voi selata  ihan urakalla ja painaa vain nappia "siirä ostoslistaan". Huomaamatta sinne kertyy tavaraa 200-300 euron edestä. Nyt kun me olemme saaneet muuton tehtyä olen urakalla miettinyt millaisen sohvapöydän hankkisimme, mistä löytäisimme täydellisen maton, hankkisimmeko sängynpäädyn vai ei ja missä on se porrasjakkara silloin kun sitä tarvitsee. Minun onneksi mies antoi vapaat kädet sisustuksen suhteen, mutta olen aina hänenkin mielipidettä kysynyt, koska tämä on kuitenkin meidän yhteinen koti. Olemme miettinyt yhdessä uusia huonekaluja ja kierrellyt yhdessä huonekaluliikkeitä läpi ja katsellut erilaisia vaihtoehtoja. Lisäksi olemme yhdessä lähdössä ikeaan hakemaan ainakin sohvapöydän ja joitakin muita tarpeellisia sisustus juttuja tämän kuun loppupuolella. Listasin teille pienen listan siitä, mitä ostoslistamme tällä hetkellä sisältää.
ikea
Bekväm porrasjakkara - Ette uskokkaa, kuinka hankalaa on asua  kun ei omista porrasjakkaraa! Minulla oli edellisessä asunnossa valmiina sellainen ja mies oli selvästikkin pärjännyt 4 vuotta ilman sellaista. Eihän hänellä ollut juurikaan verhoja tai lamppuja vanhassa asunnossa. Ja lisäksi häneltä löytyy pituutta kurottaa kaapin ylimmälle hyllylle. Kuitenkin, tämä päätyi minulla heti ensimmäiseksi koko ostoslistalle.

Immeln Suihkukori - Olen kyllästynyt noukkimaan suihkulattialta shamppoita ja muita, joten nyt on korkee aika hommata nämäkin uuteen kotiin. Lisäksi vanhassa asunnossa huomasin, että kylppärin lattia menee aina niin likaisesksi siitä kohtaan missä niitä pitää. Ehkä jopa siisteydenkin kannalta olisi parempi saada ne jonnekkin mualle siitä lattialta.

Grundtal magneettilista - Mä haluan niin keittiöön tällaisen mangeettilista, johon voin laittaa kaikki keittiöveitset! Itsestän on aina kuulostanu hurjalta pitää niitä esillä pelkällä mangeetilla kiinni, mutta ei se niin paha ole ainakaan meille kahdelle. Eri asia olisi, jos taloudessa asuisi lapsia tai lemmikki, jotka voisi satuttaa itsensä niihin.

Ruukkukasvit (1 & 2 ) - Mä en osaa pitää kasveja hengissä, mutta keväällä ostamani tomaattikasvi on antanut jo hieman vihreää valoa sille, että ehkä minä osaankin. Se kasvi on nimittäin vieläkin hengissä! Asuntomme muutenkin tarvitsee vähän väriä ja eloa!

Särdal led-valosarja - Mulla on niin loistava idea näille valoille. Näille on kaksi käyttö vaihtoehtoa, joko ne tulee olemaan makuuhuneessa tai sitten laitan ne syksyn tullessa parvekkeelle. Sen näkee sitten ajallaan kumman näistä suunnitelmista luon.

Kragsta Sarjapäytä -Ja sitten se sohvapöytä! Se on porrasjakkaran kanssa tasoissa, sillä ne kaksi lähtevät ikeasta meidän mukaan ehdottomasti. Halusin kaksi tasoisen sohvapöydän ja ikeasta löytyy sopivaan hintaa juuri täydellinen pari meidän olohuoneeseen. N kyllä sanoi ensimmäisenä, että ne näyttävät ihan jakkaroilta. Siitä huolimatta hän hyväksyi pöydät olohuoneeseen. Sitten kun löytäisi jostain sen uuden maton!

18 kommenttia:

 1. Onpa kivoja juttuja teidän ostoslistalla! :) Ikeaan saa kyllä helposti kulumaan monta sataakin euroa, kun siellä on niin kaikkea kivaa ja hyödyllistä. :D Katselin itse tuota magneettilistaa veitsille, mutta ei sitten ostettu sitä, kun en tienny mihin seinään sen ois saanu kätevästi, että veitset ois hyvin saatavilla.:D

  www.jennislullaby.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ja sitten kun ikeassa hinnat ei ole kauhean korkealla, niin kyllä sitä tulee vaikka mitä napattua aina mukaan. :D Harmi, että ei sulla löytynyt paikkaa sille mangeettilistalle. Parempihan se on, että ne on helposti saatavilla. :)

   Poista
 2. Ite kans tommonen jakkara, mulla oli puunvärinen mutta maalasin myöhemmin valkoiseksi. Ja ne kuolemattomat muovikasvit on parasta ikeassa!

  http://finnlandsnorsk.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikealla tosiaan on monet muovikasvit todella hyvän näköisiä, että niitä kehtaisi jopa ostaa kotiin! :)

   Poista
 3. Oii mitä kaikkee kivaa teidän listalta löytyy! Täällä kans yks joka haluais ostaa vaikka mitä ja sisustaa mutta tulee niin kalliiksi! :D

  http://luonnonvalo.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan toi sisustaminen kallista puhaa. Itse olen päätynyt sellaiseen ratkaisuun, että hiljaa hyvää tulee ja ostanut tavaroita pikku hiljaa. :)

   Poista
 4. Oii kivoja jutksia! Että kun pääsis itsekin Ikeaan ostoksille!

  VastaaPoista
 5. Mä haaveilen myös ton tyylisestä valkoisesta pyöreästä sohvapöydästä! ^^ Muutenkin nyt kauheasti sisustus inspistä havaittavissa täällä päin :D

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tollanen pieni pyöreä pöytä sarja on just ihana ja kivaa että löytyy toinenkin joka haaveilee samallaisesta! :)

   Poista
 6. Mäkin oon tehnyt ostoslistan Ikean sivuille, mutta oon onneksi nyt kesän aikana saanut suurimman osan ostettua ikeakirppareilta, joten rahaa on säästynyt. Viimeisimpänä ostettiin 80 eurolla Ektorpin nojatuoli, joka uutena maksaisi 200 euroa. Lista on myös onneksi kutistunut lupaavasti lähes nollaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin ole selaillut ikeakirpputoreja facebookista, mutta ei ole vielä löytynyt niitä mitä itse etsisi tai sitten niitä myydään lähes samalla hinnalla kuin uusiakin.. Mutta sulla on kyl hyvä tuuri käyny kun on löytynyt halvemmalla sieltä! :)

   Poista
 7. Ikeasta löytyy kyllä vaikka mitä kivaa! :) Ihanan ostoslistan oot luonut ja tosi mahtavia juttuja löytyy kollaasista<3

  http://jeannays.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se paikka on kyl täynnä vaikka mitä ihania juttuja!<3

   Poista
 8. Kiva postaus! Pakko päästä itsekin Ikeaan ja sisustamaan uusiksi paikkoja ;)

  http://newdaysaara.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, itsekin tässä odottelen innolla sinne Ikeaan pääsyä. :D

   Poista
 9. Täällä ois yksi kellä "ikeakuume".. aiettä kun pääsisi sinne. Ihania ostoksia tuossa ostoslistalla :)

  http://more-than-we.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekkään en millään malttais odottaa ikeaan pääsyä! :D

   Poista