25.7.2016

VASTAUKSIA

MINÄ
 
Minkä ikäinen olet? Olen 21 ja täytän joulukuun 5. päivä 22 vuotta. Missä asut? Asun Turussa. Opiskeletko vai käytkö töissä? Mitä? Olen tällä hetkellä töissä ruokakaupassa. Kuinka pitkä olet? En osaa tarkalleen sanoa, mutta suunnilleen 173 cm pituutta löytyy. Onko sinulla poikaystävä? Kyllä vain sellainen löytyy! Millainen olit lapsena? No äidin sanojen mukaan huolehdin aina toisista, joskus vähän liikaakin. Itsekin sanoisin olevani sellainen lapsena. Lakkaatko kynsiäsi? Aika harvoin nykyään. Mitkä asiat hymyilyttivät sinua viimeksi? Itse asiassa se kun sain puhelun, että minä ja poikaystäväni olemme saaneet yhteisen asunnon! Onko sulla lävistyksiä? Ei ole. Mitkä ovat viisi vahvuuttasi? 1. Olen loistava kuuntelija 2. Luotettavuus 3. Huumorintajuisuus 4. Hyvä visuaalinen silmä 5. Rehellisyys Missä asiassa/asioissa haluaisit kehittyä? Ehdottomasti kielissä! Kielipääni on todella heikko. Mitä teet silloin kun sinulla on tylsää? Enimmäkseen katson sillon Netflixistä jotain kivaa sarjaa tai leffaa. Tai sitten luen jotain hyvää kirjaa. Mikä saa sinut vihaiseksi tai surulliseksi nopeasti? Vihaiseksi saattaa saada mikä vaan riippuen tilanteesta ja päivästä, mutta ihmisten uusavuttomuus ottaa vihaksi aika nopeasti. Surulliseksi tulen nopeasti esim. kuolleen jäniksen näkeminen tiellä. :( Aamu rutiinit? Näitä minulla ei oikeastaan ole. Työpäivisin se on vain suihku, aamupala ja meikki. Ei mitään ihmeellisempää. Asutko omassa kämpässä? Vuokrakämpässä kyllä Asutko yksin? Tällä hetkellä joo, mutta ensi viikkolla en enää asu! Oletko hyvä laulamaan? En ainakaan omasta mielestä. Mistä kaikkialta sut voi löytää sosiaalisesta mediasta? Tästä tulee postausta pian! Mutta Ig, Snapchat, facebook, ask ovat sellaisia.

IHMISSUHTEET

Minkälainen suhde sulla on sun perheen jokaiseen eri jäseneen? En jaksa erikseen luotella välejämme, olen nimittäin kaikkien kanssa hyvissä väleissä. Äitini ja vanhemman pikkusiskon kanssa voin keskustella ihan mistä vaan. Oletko seurustellut monesti? Tämä nykyinen suhde on minulle toinen seurustelu suhde. Ketkä on lähimmät kaverisi? Eräs henkilö, jonka nimeä en halua tuoda blogissani esille. Tärkeimmät piirteet joita arvostat ystävissäsi? Luotettavuus on se ehdoton! Pystytkö antamaan helposti anteeksi vai oletko pitkävihainen? Annan anteeksi helposti, harva on saanut minua vihaiseksi pidemmäksi ajaksi. Montako lasta haluat? 2 voisi olla se hyvä määrä. Millainen olisi unelmiesi miehen ulkonäkö? Sellainen joka minulla on jo vierellä!

grrtf

OPISKELU / TYÖ / HARRASTUKSET

Mitä harrastat? Tämä on minun harrastus, blogi siis. Millainen opiskelija olit yläasteella? Tunnollinen ja ahkera joissain määrin. Mikä on sun unelma-ammatti? En osaa vielä täysin sanoa. Pidän tästä asiakaspalvelu työstä, mutta haluaisin tehdä tulevaisuudessa sitä täysin erillaisessa paikassa kuin nyt. Haluaisitko bloggauksesta joskus ammatin? En oikeastaan, harrastuksena tämä on hyvä. Mikä kamera sulla on? Canon eos m Millä ohjelmalla muokkaat kuvia? Gimp 2 ohjelmalla. Mitä poikaystäväsi ajattelee bloggauksestasi? En ole kysynyt. Mutta uskon hänen haluavan, että teen jotain mikä tuntuu minusta hyvältä. Mikä tietokone sulla on? HP:n joku läppäri. En muista enempää tietokoneesta.   

 MATKUSTAMINEN

Milloin viimeksi kävit ulkomailla? Pari vuotta sitten. Missä maissa oot käynyt? Hollannissa ja Latviassa. Jos saisit valita minkä tahansa maan, johon voisit matkustaa, mikä se olisi? Italia tai Jenkit! Millä paikkakunnalla haluaisit asua? Turku on minulle mieluinen paikka, en haluaisi muuttaa täältä ainakaan vähään aikaan pois. Oletko käynyt kielimatkalla tai vaihdossa? En, mutta Hollannin matka oli eräänlainen ryhmävaihto. Siinä mentiin n. kymmenen hengen suomalais porukalla hollantiin jossa oli heidän maasta ja parista muusta euroopan maasta viettämässä viikkoa tutustuen vähän jokaiseen maahan.

KUMPI JA KAMPI

Maaseutu vs kaupunki? Kaupunki
Karkit vs suklaa? Karkit
Tennarit vs korkkarit? Tennarit
Auringonnousu vs auringonlasku? Auringonlasku
Sipsit vai karkit? Karkit
Läppäri vs pöytäkone? Pöytäkone
Aamu vai ilta -ihminen? Ilta-ihminen.

khk

LEMPPARIT

Lempi elokuva ja sarja? Lempi elokuvia on paljon, mut ensimmäinen joka tulee mieleen on 21 jump street. Lempi sarja taas on Dexter ja Frendit. Kuka on kuumin mies julkkis? Channing Tatum Mikä biisi merkitsee sulle kaikista eniten? Reino Nordin - Kato mua silmiin Lempi kauppa? Pentik. Mikä on sun suosikkibiisi? Reino Nordin - Kato mua silmiin Jos saisit valita vain yhden ruuan jota tulisit syömään koko loppuelämäsi, mikä se ois? Itse tehdyt jauhelihapihvit!

TULEVAISUUS

Mikä on suurin unelmasi? Nähdä maailmaa, haluaisin käydä niin monessa maassa! Missä näet itsesi viiden vuoden päästä? Opiskelemassa jotain minua kiinostavaa alaa. Entä kymmenen? Silloin varmasti olen jo miettimässä tai jo perustanut omaa perhettä. Onko sulla tavoitteita nyt tälle vuodelle? Tälle vuodelle en edes ottanut mitään muuta tavoitetta kuin löytää tyopaikka ja sellaisen jo löysin! Missä näät itsesi kun täytät 30? Työskentelemässä jossain hyvässä työpaikassa ja pitämässä omasta perheestä huolta.

SYVÄLLISTÄ

Sun poliittinen näkökulma jos sitä on? Ei ole sellaista. Uskotko johonkin? Uskon uudelleen syntymiseen. Uskon siis siihen, että me synnymme kuoleman jälkeen uutena ihmisenä tai eläimenä. En kuitenkaan usko tähän 100% ja väitä että se pitää paikkaansa. Millä tavalla yrität elää elämääsi? Minulla ei ole mitään suurta elämän tapaa. Haluan nauttia joka hetkestä ja elän hetkessä. Koskaan ei voi tietää mitä eteen tulee. Mikä on sun käyttäytymisessä asia, jonka haluaisit korjata? Suutun joskus ehkä liiankin nopeasi, sen vois korjata tai sitten turha stressaaminen pienistä asioista. Mikä biisi soi silloin kun olet surullinen? Johanna Kurkela - Kuolevainen Entä kun olet iloinen? Sillon soi vaikka mitä, niin laidasta laitaan! Mistä pidät eniten itsessäsi? Siitä, että osaan ottaa monet asiat rennosti. Jos on tiskit tiskaamatta eikä jaksa tiskata niin sit antaa olla, enkä jaksa mäkättä miehelle siitä jos pöntön kansi on ylhäällä. Mikä on mielestäsi kauneinta sinussa? Voisin sanoa itse tähän, että silmät ja niiden alla kesäisin olevat pisamat. Entä poikaystäväsi mielestä? Kuulemma silmät! Uskotko jumalaan? En usko. Mitä et tekisi mistään hinnasta? Laskuvarjo hyppyä tai söisi jotain heinäsirkkoja. Käytätkö päihteitä? Alkoholia silloin tällöin, mutta en muuta.

IMG_8274

+Oon jo pitkään miettinyt mistä saa tollaisia kuvassa olevia mukeja/laseja? :D
Kyseinen yllä olevassa kuvassa oleva muki on tosiaan peräisin Vuokatin K-supermarketista. Siellä oli viime kesänä tarjous kun ostaa 6 päkin Garage lonkeroa sai lasin kaupan päälle. Harvi vaan että en ole enää törmännyt kyseiseen tarjoukseen olisi kiva saada toinen samanlainen muki.

Nicon (poikaystävä) spesiaali kysymys:
Miks keittiö on aina ihan kuin pommin jäljlltä kun teet ruokaa?? Että sulla olis siivottavaa! ;)

Kiitos kaikille kysymyksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti