22.7.2016

REISSUSSA

Hiljaista on ollut täällä blogin puolella hetken. En halua aloittaa blogissani jokaisen hiljaisen hetken aikana anteeksi pyytelyä siitä etten ole saanut kirjoitettua uutta postausta, joten jätän ihan suosiolla ne väliin ja kerron suoraan miksi on ollut hiljaista, koska tämä postaus on viikontakaisia kuulumisia. Olen ollut viimeisen viikon aikana niin "kiireinen" ja väsynyt, että ainut mitä olen koneella tehnyt on se, että avaan netflixin illalla töitten jälkeen. Se miksi kiireinen sana on heittomerkeissä johtuu siitä, että minulla ei ole ollut montaa rautaa tulessa ja olen viime viikonlopun ollut vapaalla mutta reissussa, jossa halusin paneutua muuhun kun blogiin. Nyt kuitenkin ajattelin, että olisi sopiva hetki paneutua tännekkin ja tulla jakamaan vähän millaisessa reissussa olin viime viikolla.

IMG_8305 IMG_8299

Viimeviikon keskiviikon ja torstain välisenä yönä minulla ja poikaystävälläni starttasi auto kotini pihalta kohti kainuuta vanhempieni luokse. Vietimme mukavan viikonlopun perheeni kanssa, grillaten ja muuten vain oleskellen. Kävimme katsomassa pieniä "nähtävyyksiä" paikkakunnalla. Ihailemassa vuokatinrinteiltä maisemia ja metsästämässä nuorimman pikkusiskoni kanssa pokemoneja katinkullan rannalla. Lauantaina kävimme Oulussa kummilapseni nimijäisjuhlissa, jossa poikaystäväni pääsi tutustumaan perheen muihin jäseniin, joita ei ollut vielä vanhempieni luona tavannut. Juhlien jälkeen palasimme takasin vanhempieni luokse, josta sitten taas kerran auto starttasi sunnuntai aamuna kohti takaisin Turkua.

Oli aivan ihanaa käydä taas vanhempieni luona kyläilemässä pitkästä aikaa. Viime kerralla kävin nuorimman pikkusiskoni rippijuhlissa maaliskuussa, joten siitä on jo aikaa. Tuota monen sadan kilometrin välimatkaa on vain niin vaikea kulkea varsinkin kun käy töissä. Vapaata täytyy olla enemmän kuin kaksi päivää, jotta tuonne pohjoisempaan voisi lähteä. Nyt kerran kun oli isot juhlat kysessä sain onneksi viikonloppuni vapaaksi, joten pääsin pitkästä aikaa käymään vanhempieni luona myös ennen kyseisiä juhlia.

IMG_8334 IMG_8335 IMG_8350
Paluumatkalla nappasimme vanhemman pikkusiskoni kyytiin, joka tuli muutamaksi päiväksi minun luokseni. Paluumatkalla kävimme kiertämässä Kuopion ikean ja haimme sen mitä etsimmekin, asuntooni uuden lipaston. Turussa vietimme pikkusiskoni kanssa aikaa töitteni jälkeen katsoen netflixistä leffoja ja kun minulle keskiviikolle suotiin vapaapäivä ja palkkapäivä samaan kertaan niin suuntasimme tottakai kaupungille ostoksille ja tuhlaamaan rahaa oikein urakalla. Meidän mukava päivämme jatkui mukavassa kesä säässä läheisillä kallioilla nauttien kylmää juotavaa. Seuraamme tuli illasta poikaystäväni kavereineen ja jatkoimme iltaa läheisessä kuppilassa yhdessä. Itselläni oli ihana reissu vanhempien luona ja eilen saatoin pikkusiskoni linja-autoon, joka palasi takaisin kotiinsa ja jonka kanssa vietin hauskan ja rennon alkuviikon. Tänään sitten takaisin normaali arkeen, joten minä alan tässä valmistautumaan omaan työvuorooni. Miten teillä on mennyt siellä ruutujen toisella puolella?

PS. tein blogilleni viikon aikana Facebook sivut, jossa linkkailen aina uusimmat postaukset. Käykääs tykkäilemässä sivusta! Sivulle pääset tästä.

6 kommenttia:

 1. Oi ihania kuvia! :) Ja teidän reissukin kuulostaa kivalta. Mul on sama juttu tossa vanhempien luona käymisessä, jotenkin hankala lähtee (ellei oo pidempää lomaa), ku kilometrejä on välissä niin monta. Mut ihanaa viikonloppua sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kyllä se vaan tarvitsee aina sen pidemmän loman kun vanhempien luokse menee. :D

   Poista
 2. Mulla itsellänikin on viime aikoina usein käynyt niin, että töiden jälkeen netflix vaan tuntuu parhaalta vaihtoehdolta kaikesta tekemisestä, haha! Kuulostaa sun viime viikko kyllä kivalta ja tapahtumarikkaalta :) varmasti kiva päästä vähän kiertelemään suomea :)

  https://riikkamaria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Netflix voittaa välillä tiskaamisenkin, hahah! :D Kyllä se on virkistävää kierrellä vähän Suomea. :)

   Poista
 3. Ihana tunnelma noissa kuvissa! :)
  Itse odotan innolla lomaa, jolloin lähden Nizzaan kaverini kanssa <3

  ❀ Cinderella Days ❀

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Oikein ihanaa matkaa sulle ja kaverillesi! :)

   Poista