31.7.2016

MUUTOKSEN TUULET

Viime reissusta, josta puhuin tässä postauksessa on jo mennyt tovi aikaa ja sen jälkeen on tapahtunut paljon. Enemmän vain positiivista. Vanhempieni luona ollessa päätin vaivihkaan mainita poikaystävälleni siitä, että haluaisin muuttaa virallisesti saman katon alle ja tästä päädyimme sitten pitkään keskusteluun asiasta. Päätimme yhteistuumin, että kun pääsemme Turkuun alkaisimme katsomaan yhdessä asuntoja ja kiertelemään eri asuntonäyttöjä, mutta emme pitäisi asian suhteen kiirettä vaan etsisimme rauhassa sen sopivan asunnon löytämistä haluamaltamme alueelta. Heti Turkuun päästyä N päätti mennä yhden ihastuttavan asunnon näyttöön, mutta se ei napannut ja tämän jälkeen täytimme kalenterimme täyteen asuntonäyttöjä joissa voisimme käydä. Mutta meillä kävikin erittäin yllättävä tuuri. Kilautin puhelun yhteen asuntoon, jota olisimme valmiita katsomaan ja pääsin vilkaisemaan asuntoa jo seuraavana päivänä. Näytön jälkeen sanottiin, että jos olemme mahdollisesti asunnosta kiinnostuneita olisimme tervetulleet tekemään asuntovarauksen kyseisen asunnonvälitys firman kanssa. Koska N sattui olemaan näytön aikana töissä, piti asiasta keskustella hänenkin kanssa. Hän luotti minun sanaani, kun sanoin asunnon olevan loistava ja haluaisin sen meille. Hänen töiden jälkeen päätimme yhdessä sitten suunnata toimistolle tekemään varausta kyseisestä asunnosta. Nyt tällä viikolla kävimme sitten kirjoittamassa vuokrasopimukset ja maanantaina saamme avaimet uuteen yhteiseen kotiimme!! Se kävikin nopeammin kun uskoimmekaan.

Meidän koko viikko on ollut täyttä hulinaa töitä on ollut läheis jokaiselle päivälle, kummankin asunnoissa on täytynyt pakata ja siivota, joten siinä on aika mennyt hurjan nopeasti. Oma asuntoni on todella vaiheessa ja kaaos on vallannut meidät täällä minun asunnollani kun taas poikaystävän asunto on siivousta vaille valmis muuttoa varten. Olen itse muuttanut moneen kertaan mutta mikään ei ole niin jännittävämpää kuin tämä muutto. Onhan tämä ensimmäinen muutto jossa muutan jonkun toisen kanssa enkä yksin tai perheeni, vaan sen henkilön kanssa jonka kanssa haluan rakentaa yhteistä elämää. Kumpikin meistä pursuaa niin paljon intoa, että huh huh.

IMG_3077

Uudesta kodista saatte aivan varmasti postausta sitten kun se on saatu kuntoon, mutta voin kertoa nyt jo pää piirteet asunnosta. Muutamme siis tiistaina 2008 vuonna rakennettuun kerrostalo kaksioon jossa on upea keittiö, tilava lasitettu parveke ja kaiken meidän luksuksen kruunaa oma sauna. Me kumpikin siirrymme  80-90 luvuilla rakennetuista yksiöistä muutaman vuoden vanhaan asuntoon, jossa meitä odottaa kauan odotettu tiskikone ja tiistaina jopa saapuu tilaamani pyykinpesukone. Olemme kumpikin elänyt yksiöissä joihin harvemmin mahtuu keittiöön tiskikonetta tai kylpyhuoneeseen pyykinpesukonetta. Nyt saamme unohtaa tiskiharjan käytön ja sen ainaisen ravaamisen pyykkituvan välillä. Meille se on vielä nyt ihan luksusta, kun kerran on jo tässä 4 vuotta asunut omillan ilman minkäänlaisia hienoja kodinkoneita jotka pesisi ne likaiset astiat puolesta. Voin nyt mielelläni heittää tälle vanhalle yksiölle hyvästit ja siirtyä aivan uuteen elämän vaiheeseen.

Tämä meidän yhteen muutto on ollut meille suuri ilon aihe lähi aikoina ja nyt viimein kerkesin kaiken tohinan keskellä jakamaan sen myös teille!! 

6 kommenttia:

 1. Oi! Onnea uuteen kotiin. Aina kun sitä etsii eniten ja kiireellä ei varmaan kukaan saa asuntoa ja sitten odottamatta normaalin arjen keskellä asiat vain tapahtuvat.

  http://finnlandsnorsk.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. KIitos! Kyllä se vaan niin menee, että se mitä vähiten odottaa se myös tapahtuu.:D

   Poista
 2. onnea uuteen kotiin teille! :) tuli aivan se tunne mieleen kun oman miekkosen kanssa muutettiin saman katon alle.voi sitä iloa ja jännitystä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, nää päivät on kyllä täynnä iloa ja jännitystä! En malttasi millään odottaa enää meidän muuttopäivää! :)

   Poista
 3. Onnea uuteen kotiin! Kaunis blogi sulla ❤
  www.tiiaemilia.blogspot.com

  VastaaPoista
 4. Mekin muutettiin poikaystävän kanssa saman katon alle heinäkuussa. :) Oikein paljon onnea teille uuteen kotiin! <3

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.fi/

  VastaaPoista