13.6.2016

WEEKEND

Tässä mä makaan omassa sängyssä kuunnellen samalla telkkarista tulevaa jalkapallo matsin selostusta vaikka ei sellainen kiinnosta, mutta koska N halusi katsoa peliä ennen kuin nukahti viereen sängylle niin antaa television huuta matsia, jossa ihmiset juoksee pallon perässä. Aivan mielettömän kiva viikonloppu takana, sen voin taata heti, ei sitä muuta voinu toivoa kun hyvää säätä, ystäviä ja yhteistä aikaa kumppanin kanssa.

Perjantai kuin myös lauantai meni työn merkeissä, mutta lauantaina töistä päästyä oli alettava siivoomaan kämppää joka oli täysin räjähtäny minun pienen huonekalujen siirron ja vaatekriisin aiheuttaman ydinpommin jälkeen, kun kämppään astui meidän kaveri porukka viettämään yhteistä iltaa leffan merkeissä. Me naiset annettiin miesten päättä meille leffa, ainut kriteeri oli se, että me halusimme katsoa jotain kauhua ja se sit johti siihen, että telkkaristani alkoi pyöriä netflixistä texasin moottorisahamurhaaja, jonka katsominen alkoi ällöttämään sen kaiken veren ja ihmisen kiduttamisen takia.

IMG_7751
IMG_7758

Tämä sunnuntai oli sitten rento vapaapäivä kokonaan N kanssa. Kummankaan ei tarvinut mennä tänään töihin, emme olleet suunitellut mitään tekemistä. Nukuimme erittäin pitkään 4 asti yöhön venyneen leffa illan jälkeen ja päätimme heti kun sängystä vaan päivemmällä pääsimme ylös, että käymme kaupalla ostamassa meille pizza tarvikkeet samalla kun kävisin hakemassa tilaamani uusi anteenijohto postiautomaatista. Meidän yhteiseksi lemppariksi on heti tullu tortilla pohjiin tehdyt pizzat, jotka ovat mielettömän hyviä (suosittelen kaikille jotka ei ole vielä maistellu)! Ne pizzat on vaan niin nopeet valmistaa ja ah, se tortillasta tehty poja on vaan niin taivaallista uunista suoraan tulleena!

IMG_7762
IMG_7836

Koska meille Turkuun suotiin tälle päivälle aurinkoinen ja sopivan lämmin sää, lähdimme mielellään ulkoiluttamaan minun kameraa, joka on maannut pitkään kaapissa. Suuntasimme luonon helmaan kävelemään ja kiipesimme yhdelle isolle kalliolle jossa oli ihan huikeet maisema näkymät. Meidän ulkoilu reissun aikana huomasimme, että olemme todella samalaisia kun kumpikin pitää luonnossa kävelemisestä ja tykkää lähteä katselemaan huikeita maisemia kaupungin ulkopuolelle. Loppuillan olemme vietelleet minun luona makoilessa ja televiota tujotellen. Tällasta viikonloppua toivoinkin, jonkin verran töitä, ystävien kanssa mukavaa puuhastelua yhdessä ja N kanssa koko päivä laatu aikaa. Pakko myöntää, että nyt on väsymys suuri ja uni aivan varmasti tulee yhtä nopeesti kun N:llä, joka jo nukahti viereen. Joten tämä neiti menee siihen viereen nukkumaan ja aloittaa uuden viikon sit taas virkeenä! Bye!

IMG_7835

Miten teidän viikonloppunne meni?

2 kommenttia:

  1. Mun viikonloppu meni myös hyvin! Kiva muuten kun oot taas palannut bloggailun pariin, kaipasin jo sun postauksia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että vikonloppusi meni hyvin! :) Ja ihanaa, että löysit takaisin blogini pariin! :)

      Poista