6.6.2016

HÖPINÄÄ OMASTA ARJESTA

Oma arkeni on muuttunut nyt kevään aikana rajusti, kun kesäksi sai ihan kunnon työpaikan keikkatöiden sijaan ja lisäksi arkeani on huomattavasti muuttanut se miehekkäämpi osapuoli. Vietämme miehen kanssa jo arkea ihan yhdessä, kun aloimme kuukausi takaperin olemaan jo niin kuin asuttaisiin yhdessä, olemme vaan yhdessä sopineet, että meille on vielä liian aikaista muuttaa saman katon alle näiden n. 2 kuukauden seurustelun jälkeen, joten olemme yleensä viikko toisen kämpällä ja viikko toisen kämpällä. Huomasimme vain yhdessä vaiheessa, että asumme käytännössä jo yhdessä aina jomman kumman luona, mutta molemmista se olisi vain liian aikaista jos toinen luopuu asunnostaan kokonaan. Meidän onneksi asumme toisiamme 1-2 kilometrin päässä ja pääsemme samalla bussilla toisen ovelta toisen ovelle, se on helpottanut huimasta ja siksi tämä varmaan menikin tällaiseksi. Meidän yhteinen arki on enemminkin ollu koko ajan sitä, että vuoron perään käymme töissä ja viikonloppusin vietämme yhdessä kavereidemme kanssa aikaa (jos minulla ei ole töitä), eli sellasta virallista kahden keskeistä aikaa harvoin on paitsi viime viikon alussa kun sain nauttia muutamasta vapaapäivästä, jolloin vietimme aamut ennen miehen töihin menoa ja sitten illalla kun hän saapui töistä takaisin kotiin.
Untitled
Lisäksi ne ihanat ystävät on tuonu arkeen niin paljon iloa. Joulukuun aikana tutustuin niin ihanaan ihmiseen, että meistä tuli oikein kunnon ystäviä. Vietämme yhdessä aina mahtavia juoruilu kerhoja ja rökitämme yhdessä monet ihmiset biljardi peleissä, koska yhdessä olemme loistava tiimi (ainakin pelin huijaamisen suhteen) hahah. Ai, että kun tässä alkaa muistelemaan meidän yhteisiä naurun ja surun hetkiä joita olemme yhdessä jakanut koko kevään ajan ei oikeasti voi olla hymyilemättä, koska ne muistot ovat niin hyviä joita en halua koskaan unohtaa. Vaikka seurustelun ja töiden aloittaminen on vienyt todella paljon minulta ja ystävältäni aikaa on meillä aina yhtä hauskaa silloin kun nähdään ja puhumista riittäis vaikka kuinka paljon. Viikonloppummekin meni niin mahtavasti melkein koko kaveri porukalla, grillaten rannalla samalla kun 9 lukan päättäneet juoksivat poliiseja karkuun vähän väliä samaisella rannalla.

Ainiin ja se netflix! Se vasta on tullutkin yhdeksi arjen riesaksi, kyllä siinä siivoukset ja muut unohtuu nopeesti kun jämähtää katsomaan netflixistä jotain suosikki sarjaa ennen työpäivän alkua. Ette uskokkaan kui monet kerrat olen vain vapaa päivinä maanut peiton alla vahingossa koko päivän kattoen netflixiä. Se on yks pahin tapani, jäädä sitä tuijottamaan varsinkin nyt kun sieltä löytyy niin monta hyvää sarjaa jota tuijottaa päivät pitkät. Onneksi nuo kesäiset ilmat nyt pelastaa siltä, että jäis vaan neljän seinän sisälle roikkumaan tv:tä tuijottamaan.
Arkiset kuulumiset on ollut nyt hyvä kirjoittaa, mukava päästä kertomaan pitkästä aikaa miten oma elämä etenee ja mitä minulle kuuluu. Nyt aloitan kunnolla tuon kellon tuijottamisen, etten vaan myöhästy töistä... Aurinkoista ja rentouttavaa alkuviikkoa kaikille!

11 kommenttia:

 1. Hihih se on jännää kun ns "aloittelee" yhdessä asumista ^^ Tosi kiva, että asutte kuitenkin lähekkäin. Ihanaa myös kuulla, että oot tutustunut uuteen mahtavaan ihmiseen! :)

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, on tää jännää ollut varsinkin kun sen tajuaa, kun kaikki on kuitenkin vaan tapahtunut ihan huomaamatta. :)

   Poista
 2. Makeita kuvia oot tänne lisäillyt, omaksi lemppariksi nousi ehdottomasti tuo korttikuva! Ja kiitos samoin, pidä mahtava viikko! ♥ :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, toi kortti kuva on oikeastaan minunkin lempparini! :)

   Poista
 3. Ihanan rento postaus! Ja nätit kuvat oot ottanu kollaasiin :D Tällaisia postauksia on aina niin mukavaa lukee :)

  VastaaPoista
 4. Kiva lukea tällaista aitoa fiilistä huokuvaa kuulumispostausta! :) Tulin tästä postauksesta tosi hyvälle mielelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana kuulla, että postaus on saanu hyvälle mielelle. :)

   Poista
 5. Haha, kuulostaa niin tutulta tuo, että jämähtää sänkyyn katsomaan Netflixiä koko päiväksi :'D Siellä on kyllä vähän turhankin monta huikeeta sarjaa! Ite jäin viimeisimmäksi koukkuun How to Get Away With Murderiin.. :D

  http://unelmannuppuja.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on kyllä vähän liikaakin noita hyviä sarjoja, ei oikein osaa edes päättää. Nytkin mulla on varmaan 5 eri sarjaa kesken, kun en vaan osaa päättää mitä kattoisin! :D

   Poista
  2. No on kyllä vähän liikaakin noita hyviä sarjoja, ei oikein osaa edes päättää. Nytkin mulla on varmaan 5 eri sarjaa kesken, kun en vaan osaa päättää mitä kattoisin! :D

   Poista