27.10.2016

NYT SYÖDÄÄN PÖYDÄN ÄÄRELLÄ

Meille saapui viime viikolla kauan odotettu ruokaryhmä. Olemme odottaneet sen saapumista kuumeisesti, sillä kumpikin meistä alkoi jo olemaan kyllästynyt siihen, että piti syödä sohvalla. Sain jo kerran kaadettua mustikkakeiton valkoiselle matolle, mutta onneksi olin vikkelä ja sain pestyä sen nopeasti pois!  Nyt ei ole enää ongelmia sen kanssa ja kuuman lautaisen saa laskettua pöydälle ja syödä siinä nätisti.

Tilasimme ruokaryhmän kesän lopussa Maskusta hintaan 99 euroa, joka oli todella halpa! Kyseessä on kahden hengen ruokaryhmä johon kuuluu pöytä ja kaksi kangaspäälysteistä tuolia. Nykyiseen asuntoon täydellisen kokoinen ja tuolien kangas oli täsmälleen samanvärinen kuin sohvamme. Mikä tuuri! Pöytä on kuitenkin sen kokoinen, että siihen voisi jonain päivänä ostaa vaikka pari tuolia lisää niin mahtuu myös vieraitakin istumaan pöydän ääreen. Pakko myöntää, että teimme todella hyvän löydön, sillä harvoin tuollaista ruokaryhmää saa halvalla. Ainut huono puoli oli toimitus aika joka oli melkeinpä 2 kuukautta, mutta meille pöytä saapui aikaisemmin kuin odotimmekaan.
IMG_9690 IMG_9701  
Miltäs meidän uusi ruokaryhmä näyttää teidän silmäänne?

7 kommenttia:

 1. Nätti on.Itelle en voisi ostaa vaaleeta pöytää (inhokki väri, menee ainoastaan pohja värinä).Ite ostin oman pöydän ikeasta ja kans kahen hengen pöytä mahtuu tarvittaessa neljäkin kun siirtää pöytää =). Niin tää mun pöytä on musta =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Makunsa kullakin tietenkin, itse taas enemmän pidän valkoisista huonekaluista. :D Me katseltiin myös ikeasta, mutta ei sieltä oikein meille sopivaa löytynyt.

   Poista
 2. Ompa nätti! ♡ :) Meillä on myös valkonen ruokapöytä ja sitten ton tyyliset tuolit mutta mustat nahkaiset. ^^

  ♡ Sini | myblog-bysini.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kiva, meillähän on sit melkein samanlaiset ruokaryhmät!! :D

   Poista
 3. Anonyymi23.52

  Oho onpa tosiaan edullinen ruokaryhmä löytynyt, kaunis myös! Harmillinen tuo 2kk toimitusaika, mutta selkeästi oli sen arvoinen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nojoo oli kyllä halpa! Maskussa oli jotkut hurjat tarjoukset ja senkin takia varmaan toimitusaika oli mitä oli. :D

   Poista
  2. Nojoo oli kyllä halpa! Maskussa oli jotkut hurjat tarjoukset ja senkin takia varmaan toimitusaika oli mitä oli. :D

   Poista